Remedy visar spelmekaniken i Controls andra expansionpack, AWE

Remedy visar spelmekaniken i Controls andra expansionpack, AWE

Med Controls kommande expansionpack i pipan så visade utvecklaren Remedy oss vilka typer av nyheter som vi kan förvänta oss att hitta när AWE släpps. Det här andra expansionpacket avslöjades förra veckan och vi kan nu se femton minuter av spelmekaniken som kommer att ge oss en inblick i exakt vad som är Altered World Events som gett dess namn och varför Alan Wake dyker upp i mitten av allt detta. Control: AWE visade sig vara en slags korsning där vi hittar hjälten i den kända skräck- & äventyrsserien som även den skapats av Remedy Entertainment. Den mardrömslika världen som avbildas i Alan Wakes spel kommer att blandas med Controls värld som formar ett universum som öppnar massor av möjligheter, det förklarar Remedys kreativa chef Sam Lake i videon.

 

 

Control har alla elementen som behövs för att skapa denna typ av interaktion, då Old House är anslutet till olika universum. I Control: AWE kommer Jesse Fade att försöka återta Investigations Sector från en varelse som har hemsökt det i åratal. För att göra det måste hon utforska flera Altered World Events som förvandlas till nytt berättelseinnehåll och sidouppdrag i speltermer.

Men spelarna får mer innehåll när Control: AWE-expansionpacket släpps i Steam den 27 augusti. En gratisuppdatering som finns tillgänglig för alla spelare som äger grundspelet kommer att addera fler checkpoints, ett uppgraderat Launch skill som tillåter Jesse att manipulera tre objekt åt gången och nya Surge form för Jesses tjänstevapen, vilket gör att det skjuter fästande granater som hon kan fjärrdetonera.

Med fler offensiva alternativ för Jesse och nya världar att utforska så kommer Control: AWE att vara ett måste för de som gillar Remedys äventyrsspel. Om du inte spelat Control ännu och du vill få hela upplevelsen så kommer Control Ultimate Edition att finnas tillgängligt den 27 augusti i Steam och lite senare på andra plattformar. Det kommer att inkludera grundspelet av Control och dess två expansionpack.

 

 

70kr.
Control
Control
  • Officiell webbplats : Control
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : 505 games
  • Utvecklare : Remedy Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 borgemánnu 27
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev