Instant Gaming EU
 
 

Köp Dome Keeper

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dome Keeper är ett roguelike överlevnadsspel där du tar rollen som en gruvarbetare som måste försvara sin bas från utomjordingars attacker. Det finns en kraftfull kupol som täcker din bas, men utomjordingarna kommer obevekligt att attackera den, så du måste samla material för att göra den så motståndskraftig som möjligt. Spelet är uppdelat i två olika stadier. I det första gräver du tunnlar under ytan för att skörda mineraler. Du kan använda dessa för att låsa upp och uppgradera kraftfulla försvar vid din bas. Du kan också förbättra dina gruvverktyg och den jetpack du använder för att förflytta dig under jorden.



    När utomjordingarna attackerar kan du ta kontroll över försvarssystemen i din bas och använda ett brett utbud av vapen för att avvärja dem. Det finns många olika typer av utomjordingar och var och en av dem kommer att attackera på olika sätt. En del av dem kan flyga och andra attackerar på marknivå marken. Du måste prioritera dina mål för att döda dem innan de kan förstöra kupolen som skyddar din bas. Det skulle innebära slutet för din gruvdrift och ditt liv.



    Dome Keeper Har färgstark grafik och en vacker pixelkonststil. Det ger en utmanande och spännande upplevelse med en svårighet som ökar med tiden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dome Keeper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dome Keeper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev