Rogue Legacy 2 går in i Early Access nästa månad

Rogue Legacy 2 går in i Early Access nästa månad

Cellar Door Games överraskade oss 2013 med en mycket intressant idé i plattformsgenren. Rogue Legacy inkluderar rogue-liknande mekanismer för att låta oss utforska slumpmässigt genererade labyrinter och kämpa mot bossar på ett unikt sätt. När du dör i spelet förloras din karaktär, som det vanligtvis händer i liknande spel, men det tar inte slut på ditt äventyr, för du kommer att fortsätta spela som en av avkommorna till originalkaraktären. Självklart kommer dessa nya karaktärer att ha speciella egenskaper och förmågor som har eller inte har något att göra med din tidigare karaktär. Resultatet var ett mycket uppfriskande spel med nästan ändlöst antal alternativ som har gjort fansen i genren förtjusta i flera år.

Nu är en uppföljare på gång och den kommer snart att vara spelbar annonserade utvecklarna igår. Rogue Legacy 2 kommer att finnas tillgängligt på PC via Steam och Epic Games Store den 23e juli. Spelet kommer att gå in i Early Access-programmet för båda digitala plattformarna på det nämna datumet och spelarna kommer att kunna utforska ett slumpmässigt genererat rike, bekämpa monster och utforska nya platser i ett episkt äventyr ännu en gång. Rogue Legacy 2 innehåller en handritad spelstil som gör att det ser mycket bättre ut än det föregående spelet och det adderar även nya mekanismer för att garantera att varje avkomma är unik. En av de allra mest märkbara ändringarna i jämförelse med dess föregångare är att varje karaktär i Rogue Legacy 2 använder olika vapen för fler spelalternativ.

 

 

Självklart är inte versionen av Rogue Legacy 2 som spelarna får tillgång till i Early Access den slutgiltiga, och spelet kommer fortfarande att vara under utveckling en tid. Utvecklarna kommer att fortsätta att addera mer innehåll och funktioner till spelet under den tiden men om du gillade originalet Rogue Legacy kanske du vill köpa Rogue Legacy 2 i Early Access för det är något billigare när slutversionen släpps.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev