Se 10 minuter spel av The Forgotten City

Se 10 minuter spel av The Forgotten City

Även om det idag är ganska ovanligt i de flesta genrer så finns det några spel som håller sig borta från action och fokuserar på berättelsekonsten för att leverera en tilltalande upplevelse till spelarna. Så är fallet i The Forgotten City, ett äventyr skapat av moderna berättare som tar dig till det antika Rom för att lösa ett mysterium. Omgivningarna i spelet är rätt så intressanta: du måste interagera med 26 invånare i The Forgotten City för att upptäcka vem som är den som planerar att begå ett brott och försöka förhindra det till varje pris. De enda verktygen du har till förfogande är din klokhet och en tidsloopsmekanism som gör att du kan uppleva de slutgiltiga ögonblicken i den här hemliga underjordiska staden gång på gång. Risken att misslyckas att lösa mysteriet är stor för invånarna i The Forgotten City lever under en gyllene regel, och om någon av dem begår ett brott så kommer de alla att förvandlas till guld och dö.

The Forgotten City är ett spel som handlar om att använda varje ledtråd och del av information för att lösa mysteriet och hitta brottslingen innan han har hunnit skrida till verket. Självklart kommer du inte att döda någon i spelet, men du kan fritt utforska hela staden och förhöra alla invånare för att få information. Vilka metoder du använder är helt upp till dig, inklusive, diskussion, charm, mutor, smygande, skrämseltaktik eller helt enkelt genom att exploatera din kunskap kring händelserna som du får genom tidsloopen. Du kan få ett smakprov av spelet i den senaste The Forgotten City-videon.

 

 

The Forgotten City är ursprungligen baserat på en mycket populär modd till Skyrim och även om det inte adderar mycket till spelet om man ser grafikförbättringar så kan spelet vara ett bra val för de som vill glömma dödande och fördjupa sig i mysterielösning. The Forgotten City, kommer att finnas tillgängligt i vinter på PC och Xbox One.

  • Officiell webbplats : The Forgotten City
  • Kategorier : Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Dear Villagers
  • Utvecklare : Modern Storyteller
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 suoidnemánnu 28
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev