Se Ubisoft Forward för att få ett gratis exemplar av Watch Dogs 2

Se Ubisoft Forward för att få ett gratis exemplar av Watch Dogs 2

Den senaste tidens massiva antal inställanden på grund av pandemin har tvingat många företag att organisera deras egna online-event för att annonsera deras nya spel och kommande projekt. Vi har sett massor av dem så här långt i år, men nu är det dags för en av de största spelutvecklarna och utgivarna, Ubisoft som äger rätt så populära spelserier, som Assassin's Creed, Tom Clancy's Rainbow Six, Far Cry och Just Dance. Ubisoft Forward livestreaming kommer att äga rum i helgen och du kommer att kunna se det online för att få reda på företagets planer för de kommande månaderna. Men även om du inte är intresserad av vad de har att säga kanske du vill se livestreamingen för de kommer att avslöja hur du hämtar ett gratis exemplar av Watch Dogs 2 under eventet.

"Glöm inte att logga in med ditt Uplay-konto när som helst efter Trackmania och före slutet på huvudshowen för att hämta ett gratis exemplar av Watch Dogs 2 för PC, och för att få chansen att svara på frågesport och vinna belöningar för en rad olika Ubisoft-spel"

 

 

Under eventet förväntar vi oss att höra nyheter och se nya videor av de kommande spelen från det franska företaget. De kommer troligen att inkludera Trackmania, Watch Dogs Legion, och mer. Vi är inte säkra på vilka slags bilder av Assassin's Creed Valhalla som vi kommer att få se eftersom en ganska lång spelvideo nyligen läckt ut. Det är även ganska troligt att Ubisoft kommer att annonsera några nya spel och berätta för oss om deras planer för nästa generationens konsoler.

Om du vill se Ubisoft Forward och få ditt gratisexemplar av Watch Dogs 2 behöver du bara besöka deras officiella hemsida för livestreamingen den 12e juli. Du kan få reda på starttiderna för eventet beroende på din region i bilden nedan.

 

ubisoft forward

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev