Spelmekaniken i FrostPunk: On the Edge visas i en ny video

Spelmekaniken i FrostPunk: On the Edge visas i en ny video

Frotstpunk är ett rätt så svårt strategi- och managementspel. Att styra över att upprätthålla en stad och hålla dess invånare vid liv under extrema förhållanden är definitivt inte en lätt uppgift, men spelet från 11 bit Studios har gått bortom det genom att erbjuda nya scenarion till spelarna via DLC. FrostPunk: On the Edge är det senaste som annonserats för spelet och om dess föregångare, The Last Autumn tillät spelarna att uppleva situationen innan scenariot som de ställs inför i huvudspelet, men det här tredje DLC:t kommer att utmana dem med något helt nytt.

Den hemska stormen som orsakat att världen fryser i FrostPunk har stoppats, och nu måste överlevarna ställas mot de dramatiska konsekvenserna. New London fortsätter att existera, men FrostPunk: On the Edge sätter dig i kontroll över en av många olika utposter som har upptäckts efter stormen som avtagit. Självklart betyder det att du kommer att möta nya hot och massor av olika utmaningar. Du kan ta en titt på vad expansionpacket har att erbjuda i en ny spelvideo som precis publicerats av utvecklarna.

 

 

En av de huvudsakliga ändringarna i FrostPunk: On the Edge är att du inte behöver hantera en generator för att värma upp din utpost. Men det betyder inte att du inte behöver jobba hårt för att hålla din befolkning varm. Överlevande kommer fortfarande att vara en utmaning och du kommer att behöva förlita dig på leveranserna som skickas från New London, förutsatt att du kan möta särskilda produktionskvoter och innehava de stadsresurser som de kräver av dig. Du kommer även att upptäcka att det finns andra som har överlevt stormen.

FrostPunk: On the Edge kommer att släppas den 20 augusti för PC. Du kan köpa det separat, men det inkluderas även i FrostPunk Season Pass tillsammans med expansionpacken The Rifts och The Last Autumn.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev