Instant Gaming EU
 
 

Köp Frostpunk 2

 • PC

Topprankade återförsäljare

  Frostpunk 2: Återvänd till det isbelagda norrland där till och med människors hjärtan fryser. Det har gått 30 år sedan det första spelet, och nu är ångornas tid över. Olja är den nyaste resursen som kan utnyttjas för att få makt, och där det finns ett uns av makt att få kan du vara säker på att politiken kommer att följa med.  Det ursprungliga Frostpunk är en stadsbyggare och ett överlevnadsspel i ett. En oändlig vinter har lamslagit jorden, och med mat och andra resurser uttömda har människor flytt till det frusna norr för att följa löftet om räddning: kol. Men med det hårda klimatet som fortfarande pågår behövs mer energi. Människor vänder sig nu till olja, och som ledare för en stad belägrad av kylan måste du leda oljeutvinningsindustrin för att söka efter så mycket olja som möjligt. Men förändring kommer inte att vara lätt, särskilt inte när det gäller grupper som har starka intressen i de gamla metoderna.  Du måste möta behoven och kraven från olika fraktioner för att behålla makten. Kommer du att följa en moralisk väg eller kommer du att använda dig av drakoniska åtgärder för att nå dina mål? Kommer ditt folk att enas under dig, eller måste du tvinga dem att följa dina order? Frostpunk 2 kommer inte bara att ge en högre nivå på spelupplevelsen jämfört med sin föregångare, utan det kommer också att testa dina värderingar mot behovet av att överleva.

  Läs mer

  De bästa priserna för Frostpunk 2

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  (*) Vi hittade denna produkt hos 6 handlare, lägsta pris är 254kr. hos K4G och våra användare lämnade 3 kommentarer

  Kommentarer om Frostpunk 2

  KittenChucklenugget
  KittenChucklenugget
  2024 geas 10 23:34 dlcompare.com
  the game is going great. the open beta was a good impression
  spelet går bra. den öppna betaversionen var ett bra intryck
  6603f8e35c99a@piochyy
  6603f8e35c99a@piochyy
  2024 njuk 27 11:48 dlcompare.fr
  Le 1 est incroyable hate de voir le 2 et ses futures nouveautées.
  1:an är otrolig, och jag ser fram emot att se 2:an och dess framtida nyheter.
  Dreamster
  Dreamster
  2022 juov 9 14:39 dlcompare.fr
  J'ai fait le premier, et ce jeu est probablement très bon pour beaucoup, mais étant nul aux jeux de gestion je n'ai pas réussi à y prendre autant de plaisir que d'autres, et j'aurais apprécié avoir plus d'options disponibles dans le choix des lois. Je précise quand même que visuellement, narrativement, et techniquement, ce jeu est réellement impeccable, et je l'ai suffisamment aimé pour avoir envie de faire cette suite quand elle sera disponible.
  Jag spelade det första spelet, och det spelet är förmodligen mycket bra för många, men eftersom jag är en sucker för managementspel lyckades jag inte njuta av det lika mycket som andra, och jag skulle ha uppskattat att ha fler alternativ när det gäller valet av lagar. Men visuellt, berättartekniskt och tekniskt är spelet verkligen oklanderligt, och jag gillade det tillräckligt mycket för att vilja spela uppföljaren när den blir tillgänglig.

  Du kanske även gillar

  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : Frostpunk 2
  • Kategorier : Simulering , Strategi , Överlevnad
  • Utgivare : 11 bit studios
  • Utvecklare : 11 bit studios
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2024 suoidnemánnu 25
  • Systemkrav
   • Rekommenderat
   • CPU : TBD
   • GPU : TBD
  • Åldersklassificering
  • PEGI 16ESRB M
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev