Spelunky 2 får ett nytt utgivningsfönster för PC

Spelunky 2 får ett nytt utgivningsfönster för PC

Spelunky 2 siktar på att följa i sin föregångares fotspår, åtminstone när det gäller popularitet. Spelet som utvecklats av Mossmouth och BitWorks kommer att ge tillbaka frenetisk action från Spelunky i ett nytt format som kommer att inkludera många nyheter. Inte enbart kommer grafiken att vara bättre utan vi kommer även att få se ytterligare mounts, ett permanent basläger som du kan bygga eller förbättra flytande fysik bland annat. Spelunky 2 kommer även att erbjuda spelarna en större värld att utforska och en ny dimension bakom det normala spelläget som verkar som ett gömställe för hemliga passager och skatter. Det kommer då inte som en överraskning att spelarna över hela världen ivrigt väntar på att få spela spelet.

 

 

Vi visste redan att utgivningen av Spelunky 2 var planerad för den 15 september till PlayStation 4, men det finns många spelare som väntar på spelet till PC. Ett nytt inlägg på det officiella Twitter-kontot för skaparen av Spelunky, Derek Yu, har gett oss ett nytt fönster för utgivningen av Spelunky 2 till PC. Det verkar som att utvecklarna arbetar hårt med att få det klart så snart som möjligt, och det kommer att finnas tillgängligt bara några veckor efter dess PS4-lansering.

 

 

Med tanke på antalet förseningar som vi har fått bevittna i år så kan vi inte riktigt vara säkra på det här heller. Men åtminstone så ger det hopp till alla de spelare som vill se vad Spelunky 2 har att erbjuda. Om du är ett erfaret fan av Spelunky kanske du vill använda följande veckor för att träna. Spelunky 2 kommer definitivt att vara kul men även utmanande. Nu när utgivningsdatumet närmar sig kan du hitta Spelunky 2 till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

  • Officiell webbplats : Spelunky 2
  • Kategorier : Äventyr
  • Utgivare : MossMouth
  • Utvecklare : MossMouth
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 29
  •     PC : 2020 čakčamánnu 15
  •     PS4 : 2020 čakčamánnu 15
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev