Street Fighter V får nya karaktärer

Street Fighter V får nya karaktärer

Street Fighter är troligen den första spelserien som alla tänker på när man nämner fightingspel. Det första spelet i Street Fighter-serien var omtyckts men dess uppföljare blev ett av de populäraste fightingspelen genom tiderna när dess arkadversion dök upp 1991, och den följdes upp av andra versioner på olika plattformar. Därifrån har utvecklarna Capcom fortsatt att innovera och addera nya funktioner till spelen i serien, som har nått sin kulmen med utgivningen av Street Fighter V. Även om spelet släpptes 2016, så har det tagit Capcom något längre tid med att släppa den nuvarande versionen, Street Fighter V: Champion Edition som kommer med det mesta av innehållet tillgängligt för spelet, inklusive kosmetiska alternativ. Men det verkar som att den japanska utvecklaren vill förlänga livet på deras senaste skapelse och de har precis annonserat några av de nya karaktärerna som kommer att adderas till spelet under en ny säsong.

 

 

Fem olika karaktärer kommer att läggas till i Street Fighter V med start i vinter och genom 2021. Dan Hibiki kommer att vara den första att anlända till spelet vid någon tidpunkt innan året är slut och han kommer att följas av spåkvinnan Rose som kommer att vara tillgänglig under våren 2021. Oro kommer att vara spelbar några månader senare och sedan kommer Akira Kazama att ansluta till uppställningen av fighters i Street Fighter V. Det finns en femte karaktär som inte avslöjats ännu, och vi längtar till att få höra vem det är. Självklart kommer dessa fighters även att bära med sig nya rörelser och mekanismer, kostymer som dem och de andra karaktärerna, och även några stadier, som börjar med en ny Capcom Pro Tour Stage som kommer att adderas när Dan Hibiki släpps.

 

 

Om du vill ta reda på varför Street Fighter är så populärt då kan du just nu göra det gratis. Det finns en provperiod under vilken du kan spela gratis på PlayStation 4 och i Steam. Det ger dig tillgång till alla de 40 fighters som finns i spelet just nu och det kommer att köras ända till den 19 augusti. Kom ihåg att besöka vårt jämförelseverktyg om du gillar Street Fighter V och vill köpa det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev