Den nya fightern i Street Fighter V: Champion Edition: Rose

Den nya fightern i Street Fighter V: Champion Edition: Rose

De flesta av Street Fighter V: Champion Edition-fansen visste redan att Rose är den nya fightern som kommer till spelet men de har inte haft chansen att se henne i aktion förrän igår. Capcom har publicerat en ny video som ger oss inblick i de rörelser som används av den italienska spåkvinnan inför hennes ankomst idag. Videon visar alla hennes V-Skills, V-Triggers, V-Shift och V-Reversal, och vi kan också se en moderniserad version av hennes klassiska bana. Rose kommer att vara bekant för alla fans av Street Fighter-serien då hon var med i flera av de tidigare delarna. Nu kommer hon att gå med i den långa listan över fighters som finns i Street Fighter V: Champion Edition.

Rose följer introduktionen av Dan, som ägde rum i februari, och hon är den andra karaktären som läggs till i Street Fighter V: Champion Edition under säsong 5. Ytterligare tre karaktärer kommer att komma under de kommande månaderna. Vi vet redan att Oro från Street Fighter III kommer komma sommaren 2021 och att det kommer att följas av en speciell gäst, Akira Kazama, från Capcoms serie Rival Schools. Men det finns en annan karaktär som kommer till Street Fighter V: Champion Edition i år, och det har varit mycket spekulationer om identiteten. Capcom har inte avslöjat vem det är ännu, så vi måste vänta lite längre för att få reda på vem som kommer att slutföra listan med krigare i spelet.

 

 

Street Fighter V: Champion Edition finns på PC och PlayStation 4. Det finns till och med en gratis testperiod som du kan njuta av innan du köper spelet, men om kampspel är din grej erbjuder spelet dig en spännande upplevelse och det är inte en av den mest populära serierna av en slump. Naturligtvis kan du hitta det bästa priset att köpa Street Fighter V: Champion Edition när som helst i vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev