Superhots uppföljare lanseras nästa vecka

Superhots uppföljare lanseras nästa vecka

Superhot är ett rätt så ovanligt spel när det kommer till grafik, men dess mekanik och spelupplevelse var tillräckligt för att det skulle sticka ut bland en myriad av andra förstapersonsskjutarspel. Även om du inte spelat det kommer du troligtvis att känna igen dess mångsidiga grafik och minimalistiska färgpalett, men om du någonsin har spelat Superhot, så glömmer du troligtvis aldrig dess spännande spelupplevelse. Du var tvungen att rusa genom flera nivåer av att döda fienden och det är inget nytt i sig, men det som gör Superhot unikt är att tiden saktas ner ifall du inte rör dig eller skjuter ett vapen. Tiden rör sig i stort sett bara när du agerar och det tillåter dig att anpassa dina rörelser för att ducka inkommande hot. Att undvika skada är ett måste i spelet för du dör direkt om du träffas.

Superhot följdes av en VR-version och efter en tids utveckling kom expansionpacket Superhot: Mind Control Delete som har vuxit tillräckligt för att bli en fristående uppföljare som äntligen släpps nästa vecka. Superhot: Mind Control Delete kommer att fortsätta berättelsen i föregående spel och det kommer även att innehålla nya vapen och typer av karaktärer.

 

 

Det bästa med Superhot: Mind Control Delete är att om du köpt originalet Superhot innan 16e juli 2020 från Steam, PlayStation, Xbox, Epic Games Store, Origin eller GOG så får du ett gratis exemplar av Superhot: Mind Control Delete. Det här erbjudandet inkluderar inte de som fått spelet genom utlottningar. Du måste ha spenderat pengar på att köpa spelet för att få uppföljaren gratis. Om du är behörig kan du få reda på hur du kan hämta ditt exemplar genom att besöka den officiella Superhot: Mind Control Delete-webbplatsen. Självklart, om du inte har Superhot ännu, och du vill hitta det till bästa pris och ta del av det här erbjudandet, då behöver du bara använda vårt prisjämförelseverktyg när som helst.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev