Instant Gaming EU
 
 

Surviving Mars är tillbaka med en gratis uppdatering

Surviving Mars är tillbaka med en gratis uppdatering

Det har gått ungefär tre år sedan Surviving Mars släpptes och den senaste tiden har vi inte hört mycket om den utmanande simulator som utvecklats av skaparna av Tropico-serien. Att kolonisera den röda planeten har visat sig vara en ganska svår uppgift, men många spelare har lyckats skapa en blomstrande koloni och utvidga sitt inflytande på Mars yta nu. Haemimont Games har övergett utvecklingen av spelet och nu har Abstraction tagit över det. Som ett resultat av denna förändring har vi äntligen en uppdatering om släpp av ytterligare innehåll för Surviving Mars under de kommande månaderna.

 

 

Surviving Mars kommer snart att få en ny uppdatering som låter dig utforska nya möjligheter på planeten, förvandla den till ett turist-nav som tar emot besökare från jorden och underhåller dem på helt nya sätt. Du kommer att kunna bygga en massa olika typer av anläggningar för att skapa den perfekta semesterplatsen, inklusive hotell, nöjesparker och mer. Du kommer också att kunna organisera RC-safaris för att visa dem de bästa utsikten på planeten. Uppdateringen lägger också till en ny "satisfaction"-stat som kommer att vara användbar för att mäta dina kunders nöjdhet, så att du kan göra de eventuella justeringar som behövs. Hur mycket dina kunder betalar kommer bero på hur tillfredsställda dom är så att du bättre håller den hög.

Tillsammans med den kostnadsfria Tourist uppdateringen som kommer mycket snart finns det ett nytt byggnadspaket för "Domes" tillgängligt för Surviving Mars. Denna DLC lägger till massor av nya konstruktionsalternativ, inklusive Medical Post, Hospital, Security Post, Large Nursery, Smart Apartments med mera.

 

 

Det är fantastiskt att se att Surviving Mars får lite mer uppmärksamhet från utvecklarna, och vi förväntar oss mer content till spelet i framtiden. Spelet erbjuder en riktigt rolig simuleringsupplevelse som du bör kolla in om du är ett fan av genren.

  • Officiell webbplats : Surviving Mars
  • Kategorier : Simulering , Strategi
  • Utgivare : Paradox interactive
  • Utvecklare : haemimont games
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2018 njukčamánnu 15
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev