Tales of the Neon Sea är gratis tills torsdag

Tales of the Neon Sea är gratis tills torsdag

Du behöver inte riktigt ha en stor AAA-titel för att ha kul när du spelar spel. Ibland fungerar en bra idé som en grund för att skapa ett spännande äventyr som håller dig fastklistradi vid skärmen ett tag, och Tales of the Neon Sea är just det. Spelet är ett cyberpunk-äventyr spelar du som Rex, en före detta polis som nu arbetar som privatdetektiv i en dystopisk värld. Du har mycket erfarenhet av att lösa brott men det har också satt sina spår. Flera delar av din kropp har ersatts av cybernetiska implantat. De tekniska delarna ger dig specialfunktioner som är användbara i ditt arbete.

I Tales of the Neon Sea kommer du att navigera genom olika scenarier i en futuristisk stad medan du letar efter ledtrådar som hjälper dig att lösa ett brott. Du måste använda dina förbättrade funktioner för att lösa ett brett utbud av pussel när du går framåt i din undersökning. Spelmekaniken är ganska enkel men upplevelsen förstärks av en gripande och spännande berättelse som långsamt kommer att fängsla dig. I dina ansträngningar kommer du att ha en rätt udda assistent, den svarta katten William, som kommer att vara till stor hjälp eftersom han kan nå platser som du inte kan. När du väl har samlat tillräckligt med ledtrådar i en scen har du tillgång till ett minispel där du måste placera flera kuggar i en klocka för att få den att fungera, vilket kommer att avslöja vad som har hänt vid ett visst ögonblick enligt dina slutsatser.

 

 

Tales of the Neon Sea är ett underhållande äventyr där lösandet av mysterier spelar en framträdande roll. Just nu kan du få spelet gratis på PC och behålla det för alltid. Allt du behöver göra är att besöka Epic Games Store, logga in med ditt konto och göra anspråk på det. Du har fram till nästa torsdag att logga in och få ditt exemplar av Tales of the Neon Sea eftersom det kommer att ersättas av ett nytt spel efter det.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev