Two Point lämnar sjukhuset och öppnar ett campus

Two Point lämnar sjukhuset och öppnar ett campus

Two Point Studios har skapat sig ett namn som utvecklare tack vare den andliga efterföljaren till Theme Hospital. Deras simuleringsspel Two Point Hospital använder det klassiska sjukhusmanagement-spelet som grund för att leverera en underhållande och rolig upplevelse. I spelet kan du bygga ditt eget sjukhus från grunden och sedan ta hand om alla aspekter av dess förvaltning så att det blir ett lönsamt företag. Spelet innehåller ett nästan löjligt antal saker som du kan använda för att skapa dina medicinska anläggningar, inklusive ett brett utbud av möbler, dekorationer, medicinsk utrustning och mycket mer. När du väl öppnar det för allmänheten kommer sjukhuset att ta emot en massa patienter som drabbats av några av de mest skrattretande och roliga sjukdomar du kan tänka dig, och du måste se till att de får rätt behandling. Om du arbetar hårt kommer du snart att simma i pengar, men det finns också många oväntade händelser som kan påverka din framgång. Dessutom innehåller Two Point Hospital en mängd olika scenarier som kräver att du förvaltar mycket speciella sjukhus under specifika förhållanden, vilket gör managementprocessen till en riktig utmaning.

Spelet har redan ett par expansioner som lägger till massor av nyheter, men det verkar som om Two Point arbetar på ett annat projekt. Tack vare en Microsoft Store-lista som publicerades igår har vi upptäckt att uppföljaren till Two Point Hospital kommer att ha en helt annan miljö. Two Point Campus verkar vara det kommande spelet från studion, och det kommer att lägga fokus på universitetslivet i stället för sjukhusen. Det ser ut att bli ganska likt när det gäller spelupplägget och ditt uppdrag kommer att vara att skapa och förvalta ett universitetscampus för att göra det lönsamt. Enligt de bilder som publicerades (och som inte längre är tillgängliga) verkar det som om det kommer att finnas gott om aktiviteter för studenterna på ditt universitet att ägna sig åt, bland annat tornerspel och matlagning.

 

two point campus

 

Det finns inget officiellt uttalande från Two Point Studios om detta ännu, men vi är säkra på att det inte dröjer alltför länge innan de tillkännager Two Point Campus. Under tiden kan du fortsätta att fokusera på förvaltningen av ditt sjukhus.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev