Instant Gaming EU
 
 

Two Point Campus: Medicinska fakulteten startar nästa vecka

Two Point Campus: Medicinska fakulteten startar nästa vecka

Utvecklaren Two Point Studios lyckades återuppliva Theme Hospital-andan med sitt första spel, men har också tagit den fåniga humorn och detaljerade simuleringsmekaniken från Two Point Hospital till ett helt nytt scenario med Two Point Campus. Istället för att driva en vårdinrättning där du botar patienter med de mest galna sjukdomar, kan du fördjupa dig i ett mycket speciellt universitetsliv och driva ett campus. Two Point Campus är naturligtvis inte som något annat universitet som du någonsin har sett. Studenterna kan gå kurser som du inte hittar någon annanstans i världen, alltid med den touch av humor som gör Two Point Studios spel till en succé.

Det bästa av två världar

Tänk om vi berättade för dig att du kommer att kunna njuta av det bästa från Two Point Hospital i Two Point Campus mycket snart? Den kommande utgåvan av Two Point Campus: Medical School kommer du att kunna göra det som det tredje DLC-innehållet för spelet. Om Space Academy var perfekt för blivande astronauter och School Spirits lät dig träna framtida Ghostbusters, fokuserar den nya DLC:n på sjukvård.

Two Point Campus: Medical School introducerar två nya kurser för studenterna på ditt universitet. Blivande läkare och sjuksköterskor får lära sig allt om sina framtida yrken under överinseende av en lärare medan de hjälper till att behandla patienter med några av de mest populära sjukdomarna på Two Point Hospital. Åtminstone är det så det ska vara, men saker och ting kan alltid ta en oväntad vändning i spelet så du kan förvänta dig en del överraskningar.

Lanseringen av Two Point Campus: Medical School är planerad till den 17 augusti på PC. Som vanligt är de bästa priserna för att köpa en Two Point Campus: Medical School PC-nyckel är redan tillgängliga med vår komparator.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev