BG PPC IG EN
 
 

Köp Two Point Campus

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg den ultimata akademin med Two Point Campus! Från samma skapare som Two Point Hospital låter denna simulator dig bygga den häftigaste skolan någonsin, som alla läroanstalter avundas dig.



    Du utformar och skapar miljön på campuset. Du börjar med en tomt och lägger upp byggnaderna, skapar vägar mellan dem och lägger till dekorationer som statyer, bänkar, staket, växter och träd. Du måste också skapa klassrum, föreläsningssalar, sovsalar, kök, bibliotek med mera.



    Det handlar inte bara om byggnader - du måste också anställa personal för att sköta skolans kurser, hjälpa till vid föreläsningar och hålla området rent och i gott skick. Du måste också hantera din ekonomi för att behålla din personal och bygga nya byggnader.



    Slutligen måste du också hantera dina elever. Varje elev har sin egen procedurellt genererade personlighet. Locka studenter till ditt universitet med en mängd knasiga kurser. Knight School lär dem hur man blir riddare, komplett med tornerspel och medeltida litteratur. Gastronomi låter dem skapa kulinariska mästerverk som jättepizzor och kakor. Se till att dina studenter studerar och får tillräckligt med vila. Om du tar hand om dina elevers välbefinnande kommer de att ta examen på sommaren och du får en ny omgång inför ett nytt skolår.



    Det är roligt att lära sig på Two Point Campus! Ta det med Two Point Hospital för dekorativa föremål som pryder ditt sjukhus!

    Läs mer

    De bästa priserna för Two Point Campus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Two Point Campus

    Skyvenhild
    Skyvenhild
    2022 mies 7 22:32 dlcompare.fr
    J'avais déjà adoré Two Point Hospital qui était très addictif et surtout très drôle dans l'invention des maladies alors Two Points Campus reste dans la même contuinité à part le thème bien sûr
    Jag älskade redan Two Point Hospital som var mycket beroendeframkallande och framför allt mycket rolig när det gällde uppfinningen av sjukdomar, så Two Points Campus är i samma stil, förutom temat förstås.
    Luiser
    Luiser
    2022 guov 28 08:07 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Jail
    Jail
    2022 guov 22 19:10 dlcompare.fr
    nice game and new gameplay
    trevligt spel och ny spelupplevelse
    620a05e20ab53@armosssss
    620a05e20ab53@armosssss
    2022 guov 14 08:59 dlcompare.fr
    nice game and new gameplay
    trevligt spel och ny spelupplevelse
    ezzss
    ezzss
    2022 guov 12 11:30 dlcompare.fr
    nice gameplay with new features
    trevlig spelupplevelse med nya funktioner
    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 guov 11 03:25 dlcompare.fr
    nice gameplay with new features
    trevlig spelupplevelse med nya funktioner
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev