Valve slutar med utvecklingen av Artifact

Valve slutar med utvecklingen av Artifact
2021 njuk 5 13:50

För några dagar sedan hörde vi att BioWare skulle sluta med utvecklingen av Anthem efter att ha jobbat på en ny version av spelet i ett par månader. Nu händer samma sak för Valves samlingsbara kortspel Artifact. Valve utannonserade spelet som nytt och revolutionerande, och utvecklingen skedde tillsammans med Richard Garfield, skaparen av Magic: The Gathering. Spelet har ett innovativt gameplay-system som låter dig fördela kort från din kortlek över tre olika brädor för att försöka besegra din motståndare, men dess inlärningskurva var lite för brant för de flesta. Valves populära MOBA DOTA 2 var inspirationen för spelet, och det ökade dess ursprungliga försäljning, men antalet personer som spelade Artifact minskade dramatiskt på bara några veckor och vilket inte bådade gott för spelet.

 

 

Några månader senare pratade Gabe Newell själv om Artifact 2.0, en moderniserad version av spelet som skulle förvandla det till vad spelare ville ha och ett slutet betatest av den nya versionen startade 2020. Men det verkar som om det är mindre intresse för spelet än väntat och nu överger Valve spelet.

 

"Även om vi är ganska nöjda med att vi uppnådde de flesta av våra mål på spelsidan har vi inte lyckats få de aktiva spelarna till en nivå som motiverar vidareutveckling just nu. på grund av detta har vi fattat det svåra beslutet att stoppa utvecklingen av Artifact 2.0 Beta."

Men det finns ingen anledning att vara ledsen om du köpte spelet eftersom du kommer att kunna fortsätta spela det utan problem. Faktum är att både den gamla och den förnyade versionen av Artifact redan är tillgängliga för alla på Steam. De kallas Artifact Classic och Artifact Foundry. Du kan ladda ner och spela dem helt gratis, och du får tillgång till alla kort i spelet.

Om du vill spela ett annat samlarkortspel är Artifact värt att prova, särskilt på den senaste formen. Om inte, kan du fortsätta spela andra populära spel i genren, som Hearthstone, Slay the Spire, Gwent, MTG Arena med flera.

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev