InXile tillkännager den första expansionen till Wasteland 3

InXile tillkännager den första expansionen till Wasteland 3

Livet som Arizona Ranger i Wasteland 3 är inte lätt. Det postapokalyptiska rollspelet som utvecklats av InXile utspelar sig i efterdyningarna av ett kärnvapenkrig som har förvandlat större delen av USA:s territorium till ett fruset ödelandskap. Flera fraktioner har dykt upp i området kring Colorado och var och en av dem har sin egen agenda. De enda som fortfarande tror på lag och ordning är en grupp som kallar sig Rangers, och du är en del av dem. Med en spännande handling full av action, förräderi och överraskningar sätter Wasteland 3 dig i spetsen för en grupp rangers som kämpar för överlevnad och för att upprätthålla ordningen i ett område som lider av en ökande brist på mat och vatten, och där överlägsen teknik och brutalt våld i de flesta fall är de mest kraftfulla medlen för att nå dina mål.

Wasteland 3 erbjuder dig en klassisk RPG-upplevelse med turordningsbaserade strider som sätter dina taktiska färdigheter på prov. När du utforskar olika platser måste du bestämma vem du ska hjälpa och hur, och varje beslut du fattar kommer att påverka historien. Beroende på vems sida du ställer dig på kan utgången bli väldigt annorlunda, men du bör vara försiktig när du litar på andra eftersom saker och ting inte alls är enkla när omständigheterna är så extrema.

 

 

Spelet erbjuder dig en kampanj som varar i cirka 50 timmar, men utvecklaren InXile är på väg att utöka den med ett nytt DLC. Wasteland 3: The Battle of Steeltown är den första expansionen för Wasteland 3 och den kommer att lägga till nya platser och en ny berättelse till spelet. Den kommer att ta dig och dina rangers till Steeltown, ett industriellt center som producerar det mesta av den teknik som används i regionen, inklusive vapen, robotar, rustningar och fordon. Denna plats står under patriarkens kontroll, men det verkar som om en revolt har förvandlat platsen till en enda röra. Du måste ta reda på vad som händer på denna plats innan du bestämmer hur du ska agera, vilket kommer att ha en ganska betydande inverkan på framtiden för sydvästra Colorado.

Wasteland 3: The Battle of Steeltown kommer att finnas tillgängligt från den 3 juni för PC, PlayStation 4 och Xbox One.

  • Kategorier : Action
  • Utgivare : inXile Entertainment
  • Utvecklare : inXile Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 borgemánnu 27
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev