Permadöden kommer till Wasteland 3

Permadöden kommer till Wasteland 3

Utvecklaren inXile har varit ganska upptagna efter lanseringen av Wasteland 3. I spelet får vi dyka in i en postapokalyptisk värld full av faror som man möter som en av dom sista grupperna av Rangers i Arizona, Colorado. I spelet måste du ta dig an en mängd hot när du utforskar regionen och hanterar de olika grupperna som kämpar om makten i området. Även om spelet är en stor hit bland rollspelsfans, finns det några aspekter av spelets spel och mekanik som har förbättrats genom flera uppdateringar efter släppet. Den senaste tar spelet till sin 1.3.3-version och det ger flera nya funktioner och spellägen som gör Wasteland 3 ännu mer spännande.

Denna patch som heter "Death and Taxes" lägger till ett nytt "Permadeath" läge till Wasteland 3, där de karaktärer vars hälsa går ner till noll försvinner för alltid istället för att bli medvetslösa. Du kommer inte heller att kunna återuppliva dem genom att använda Nitro Spike eller andra metoder. Den här nya funktionen kan bara aktiveras i början av ett spel för en spelare och den fungerar inte i multiplayer-spel men om du letar efter den ultimata utmaningen kommer du också att kunna öka svårigheten med skill checks i Wasteland 3 när den nya patchen implementeras. Se bara till att tänka på om du vill spela med dessa alternativ innan du startar ett spel eftersom de inte kan inaktiveras senare.

 

 

Ett annat tillägg till Wasteland 3 som kommer i den kommande patchen är ett "om-specialiseringssystem" som kommer att välkomnas av de flesta spelare. Du kommer att kunna ändra sina färdigheter för alla medlemmar i ditt team mot en blygsam avgift när du är på Ranger HQ. Detta gör det möjligt för dig att anpassa dig till olika situationer utan att behöva ersätta din favoritkaraktärer med rookies.

Slutligen innehåller Death and Taxes också massor av hjälmar, ärr och tatueringar för att designa dina karaktärer samt ett stort antal fixar och uppgraderingar. Uppdateringen kommer att bli tillgänglig snart men du kan redan hitta all information om den i det officiella blogginlägget.

  • Kategorier : Action
  • Utgivare : inXile Entertainment
  • Utvecklare : inXile Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 borgemánnu 27
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev