Waylanders påbörjar sin tidiga tillgång

Waylanders påbörjar sin tidiga tillgång
2020 geas 15 11:52

Efter den första annonseringen för två år sedan och med sin första trailer som visades vid GamesCom 2019 så fick man ännu en titt på The Waylanters i går kväll vid starten av IGN:s Summer of Gaming.

Waylanders är ett TV-spel som utvecklats av GATO Studios som beskrivs som ett RPG-spel inspirerat av stora klassiker i genren som Dragon Age: Origins, Mass Effect, Pillars of Eternity, och till och med Baldur's Gate. Spelet innehåller ett fantasy-universum baserat på keltisk mytologi där du spelar en karaktär som är ur sin tid efter att ha mött keltiska gudar. Mötet gick fel, och kungariket kastades in i ett kaos.

När det handlar om spelmekaniken är en av huvudfunktionerna som även gör att The Waylanders sticker ut möjligheten att resa. Även om detaljerna fortfarande är oklara så kan vår karaktär resa mellan två eror. Celtic och medieval. Som de flesta RPG-spel kommer du att kunna välja mellan flera olika raser, klasser och du kommer även att kunna rekrytera kompanjoner för att hjälpa dig att interagera med dem, upptäcka deras historia och till och med skapa riktiga romanser. The Waylanders erbjuder även en artistisk inriktning med välkända screenwriters, och ett ljudspår av Inon Zur, som har vunnit flera priser för hans kompositioner.

Vid sidan av alla dessa element som vi har kunnat upptäcka är den stora nyheten att The Waylanders kommer att finnas tillgängligt i tidig tillgång från den 16e juni i Steam. Som vanligt är det här inte en slutgiltig version av spelet, och enligt utvecklarna kommer den tidiga tillgången att ge spelarna 25% av spelets historia. The Waylanders förväntas finnas kvar i tidig tillgång i ungefär sex månader och utvecklarna har antytt att ett slutgiltigt släpp kommer att ske mellan sent 2020 och tidigt 2021.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev