Worms Armageddon får en uppdatering 21 år efter sin utgivning

Worms Armageddon får en uppdatering 21 år efter sin utgivning

Om du är bland de spelare som har spenderat ändlöst med timmar på att ha kul med att spela Worms-spel hemma med dina vänner då kommer du nog bli väldigt överraskad när du får veta att Worms Armageddon har fått en ny uppdatering. Team 17 arbetar med Worms Rumble, en ny battle royale-version av fansfavorit-serien, men många erfarna spelare gillar den gamla spelstilen i 2D med originaltitlarna i serien. Det uppstod redan massor av kontroverser när det första Worms-spelet i 3D släpptes och många tycker helt enkelt att de gamla spelen i serien är roligare. Worms Armageddon skiner som ett av de bästa spelen i serien och det släpptes 1999. Det fick sin senaste uppdatering för sju år sedan men en ny uppdatering som implementerades nyligen för att fira 25-årsjubileumet för Worms.

 

 

Uppdateringen 3.8 för Worms Armageddon innehåller några nya funktioner. Det adderar utökade schematiska alternativ som tillåter spelarna att ändra spelmekaniken genom att manipulera fysiken eller välja mellan ett enormt antal ändringar. Dessa alternativ är ämnade för erfarna Worms-spelare och du måste ha slutfört enspelarläget och låst upp Full Wormage för att få tillgång till dem. Uppdateringen förbättrar även animationerna med "tweening" och adderar ett mycket efterlängtat fönsterläge, samt massor av fixar till spelet. Du kommer även att kunna addera AI-kontrollerade teams till dina onlinespel, så att det inte är något problem ifall du inte har tillräckligt med spelare. Slutligen så har Worms Armageddons lokalisering förbättrats och stödjer nu sju olika språk inklusive finska, franska, tyska, portugisiska, ryska, spanska och svenska.

Vi vet inte om du föredrar Worms i 2D eller 3D, men Worms Armageddon fortsätter att vara en av de roligaste titlarna i artilleri-spelserien och om du vill spela det kan du hitta det till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

  • Officiell webbplats : Worms Armageddon
  • Kategorier : Strategi
  • Utgivare : Team17
  • Utvecklare : Team17
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2013 njukčamánnu 19
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev