Yakuza: Like a Dragon har fått ett utgivningsdatum

Yakuza: Like a Dragon har fått ett utgivningsdatum
2020 suoi 24 04:30

Yakuza-serien har redan varit ett av de främsta spelen på PlayStation under en lång tid innan det släpptes till andra plattformar, men när det släpptes till Xbox och PC blev det ännu populärare. Kazumas äventyr tillsammans med alla andra involverade i Tojo-klanen har underhållit spelarna under flera år och nu när det nya spelet i serien kommer att fokusera på en annan karaktär så finns det mycket förväntningar bland fansen för att se hur det artar sig. I Yakuza: Like a Dragon överger du Tokyo-området och flyttar till Yokohama där den nya karaktären Ichiban Kasuga upptäcker att genom att ta på sig skulden för ett brott han inte begått inte har gett honom någon fördel inom hans klan. Istället har alla glömt bort honom, och när han konfronterar klanledaren så slutar det med att han blir skjuten och övergiven i en smutsig gränd.

 

 

Yakuza: Like a Dragon följer Ichiban Kasugas äventyr och hur han försöker att vänja sig vid sitt nya liv. Som dess föregångare kommer spelet att innehålla massor av minispel men det finns en stor skillnad, istället för stridsmekanik i realtid så innehåller Yakuza: Like a Dragon ett turbaserat RPG-stridsmekanik där du kontrollerar ett team med upp till 4 karaktärer. Som du kan föreställa dig är detta ett rätt så vågat drag i en serie som har vant sina spelare vi en viss spelstil under många år, men troligtvis kommer de riktiga fansen av Yakuza inte bry sig om det.

Med allas dess nyheter och ändringar släpptes Yakuza: Like a Dragon under januari i Japan, men spelet kommer snart att finnas tillgängligt på den västerländska marknaden. Utvecklaren SEGA har precis annonserat att Yakuza: Like a Dragon kommer att finnas tillgängligt den 13 november för PC, Xbox One och PlayStation 4.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev