Alan Wake 2 har ett releasedatum

Alan Wake 2 har ett releasedatum

Gårdagens PlayStation Showcase bjöd på många överraskningar som vi inte alls hade väntat oss. Alan Wake 2 är ett äventyr som fansen har väntat på så länge att det nästan känns overkligt att det kommer att släppas inom kort. Det är därför tillkännagivandet av ett releasedatum har tagits emot med glädje av så många spelare.

Utvecklaren Remedy har också avslöjat massor av detaljer om uppföljaren till kultspelet från 2010 i en publikation i PlayStation blog.

"En rad rituella mord hotar Bright Falls, en småstad omgiven av vildmarken i Pacific Northwest. Anderson, en skicklig FBI-agent med rykte om sig att lösa omöjliga fall, anländer för att utreda morden. Snart förvandlas händelserna till en mardröm när hon upptäcker sidor ur en skräckhistoria som börjar bli verklighet runt omkring henne. På något sätt verkar händelserna leda till Alan Wake, skräckförfattaren som försvann för 13 år sedan."

Två unika berättelser

I Alan Wake 2 kommer spelarna att kunna välja mellan Saga Anderson och hennes agentkollega Alex Casey för att uppleva deras oberoende berättelser som två sidor av en mörk och skruvad verklighet. De ger sig ut på en resa som kommer att ta dem bortom gränserna för deras eget förstånd när de utforskar flera platser, med början på en plats som är välkänd för fans av serien: den lilla staden Bright Falls.

"Andersons berättelse utspelar sig i Pacific Northwest och består av tre nav: den lilla staden Bright Falls, den fantastiska urskogen som omger den mystiska Cauldron Lake och den nedgångna staden Watery. Och slutligen är The Dark Place en skiftande, loopande verklighet där Wakes berättelse utspelar sig."

Lanseringen av Alan Wake 2 är planerad till den 17 oktober 2023 för PC, PlayStation 5 och Xbox Series X/S. Du kan redan nu hitta de bästa priserna för att köpa din Alan Wake 2 PC key med vår komparator.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev