Instant Gaming EU
 
 

Dead by Daylight får ett antal nya funktioner i en gratisuppdatering

Dead by Daylight får ett antal nya funktioner i en gratisuppdatering

Vare sig du gillar skräckspel eller ej så är genren definitivt populär och det finns många sätt att skrämma folk på. Dead by Daylight gör det genom att ge spelarna en assymetrisk multiplayerupplevelse där en spelare tar på sig rollen som en hänsynslös mördare som behöver göra sig av med de andra spelarna, de överlevande, innan dom lyckas fly. I rollen som överlevare måste du aktivera ett antal generatorer som finns utspridda över kartan för att öppna en dörr som tar dig bort från det mardrömslika stället där ni hålls fångna. Ideén kanske låter enkel men den stämning som spelet har gör det hela till en hårresande upplevelse som många spelare älskar.

Nu lovar utvecklarna av spelet, Behavior Entertainment, att göra Dead by Daylight ännu bättre med en ny uppdatering som lägger till ett antal nya funktioner. Bland annat kommer gameplay upplevelsen få en HUD design uppdatering som gör det möjligt att ändra skala. Nya karaktärsporträtt utlovas också och "krok-symboler" som hjälper spelarna att hålla reda på vem som offrats underlättar spelandet. En annan efterlängtad förbättring är nya animationer för överlevarna vilka kommer göra att deras rörelsemönster känns mer realistiska och flytande. Ytterligare förändringar i form av ny grafik till banorna Gideon Meat Plant och Crotus Prenn Asylum kommer också komma.

 

 

I releasen om den kommande uppdateringen så finns även nyheter om matchmakingfunktionen i Dead by Daylight. Ranking-systemet kommer komma tillbaka till Dead by Daylight inom en nära framtid men den kommer inte användas till att para ihop spelare. Istället så kommer du kunna samla Bloodpoints varje månad baserat på den högsta ranking som du nått i spelet. Det kommer finnas två sorters ranking för varje spelare, en för då du spelar i rollen som mördare och en för rollen som överlevare, och du kommer få belöningar av båda två. 

Alla förändringarna kommer göras tillgängliga för test i Player Test Build delen den här veckan och gå live på ett senare datum.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev