Instant Gaming EU
 
 

DOOM Eternal introducerar kraftfullare demoner i sin nya uppdatering

DOOM Eternal introducerar kraftfullare demoner i sin nya uppdatering

DOOM Eternal erbjuder dig en strålande upplevelse med massor av demoner att döda och frenetisk action, men Bethesda arbetar redan med att expandera dess innehåll med nya och intressanta tillägg. Uppdatering nr.1 arbetar man redan på och skaparna av The Elder Scrolls-serien har redan detaljerat vilka typer av funktioner som de kommer att ge spelet när det utges. Optimeringar, buggfixar och nya event är kärnan av denna uppdatering, men en av de mest spännande tilläggen kommer i form av förstärkta demoner, en ny funktion som kommer att förvandla alla demoner som dödar en spelare under kampanjen till en mördarmaskin. Den bästa delen är att dessa demoner teleporteras till andra spelares spel och någon annan kommer att behöva handskas med dem. Självklart, om du lyckas döda en av dessa kommer du att få ökade belöningar.

 

 

Vid sidan av det fokuserar utvecklarna av DOOM Eternal även på BATTLEMODE med denna uppdatering och de presenterar en serie av ändringar som siktar på att göra spelupplevelsen smidigare och förbättra helhtesupplevelsen. Dessa ändringar inkluderar en förbättrad handledning, en Death Deport-skärm som erbjuder spelarna mer info under deras matcher, en dålig nätverksindikator, och Echelon-levlande för de spelare som har uppnått max. Uppdatering nr.1 adderar även sociala funktioner till DOOM Eternal genom att tillåta dig att skapa vänlistor på Bethesda.net. Det gör det mycket enklare att bjuda in vänner till dina spel.

Men uppdatering nr.1 är inte allt som Bethesda har avslöjat om det kommande innehållet för DOOM Eternal och några skärmdumpar som teasar den kommande kampanjen DLC har redan publicerats på det officiella Twitter-kontot för spelet. Inget annat har avslöjats om expansionpaketet hittills men vi förväntar oss att ha mer information snart.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev