Instant Gaming EU
 
 

Final Fantasy XVI kommer att vara exklusiv för PS5 ett tag till

Final Fantasy XVI kommer att vara exklusiv för PS5 ett tag till

Final Fantasy XVI kommer att återuppliva den ikoniska RPG-serien från Square Enix i en ny omgång. Precis som sina föregångare kommer spelet att vara exklusivt för PlayStation-konsoler, men det finns en stor skara fans som gärna skulle vilja spela spelet på PC. När spelet tillkännagavs avslöjades det att det kommer att ha sex månaders exklusivitet på PlayStation 5, vilket har lett till förvirring bland fansen. Alla har antagit att Final Fantasy XVI skulle lanseras på PC så snart den perioden är slut och det verkar inte vara fallet.

I en intervju med GameInformer nyligen bekräftade producenten Naoki Yoshida att det kommer att finnas en PC-version av Final Fantasy XVI, men fansen kommer att få vänta mycket längre än sex månader på att se den släppas. Du kan också glömma alla DLC:er som kommer att utöka spelet när som helst snart. Utvecklarna vill se om den nya huvudpersonen, Clive, och Valisthea-världen är en succé bland fansen av den långlivade serien innan de börjar arbeta med ytterligare innehåll.

Den sista Final Fantasy #?

Final Fantasy är så stort att Square Enix är lite bekymrade över namnen på sina spel. Det ryktas att de planerar att slopa siffrorna i sina titlar eftersom de får spelarna att känna att de måste spela alla spel för att förstå berättelsen. I själva verket är det precis tvärtom. Även om serien innehåller karaktärer och platser som har blivit ikoniska genom flera titlar, är varje titel en självständig berättelse som kan avnjutas helt utan några förkunskaper.

Final Fantasy XVI Det nya spelet kommer att följa samma mönster och erbjuda spelarna en helt ny new land att utforska, full av nya monster, färgstarka karaktärer och berättelser att upptäcka. Om du inte vill missa det, håll utkik efter de bästa erbjudandena på Final Fantasy XVI PS5 keys och gör dig redo för lanseringen i juni nästa år.

  • Officiell webbplats : FF16
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : Square Enix
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 geassemánnu 22
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev