Instant Gaming EU
 
 

Final Fantasy XVI-lanseringstrailern ser fantastisk ut

Final Fantasy XVI-lanseringstrailern ser fantastisk ut

Som promised hade vi möjlighet att få veta mer om Final Fantasy XVI igår under ett PlayStation Showcase-evenemang. Square Enix har inte gjort fansen av den långlivade RPG-serien besvikna och släppt lanseringstrailern Final Fantasy XVI. Videon innehåller en kombination av filmsekvenser i spelet och gameplay som kastar ljus över många aspekter av det kommande äventyret. Du kan se en av de bästa trailrarna för serien här nedan.

Ett annorlunda Final Fantasy

Det första man lägger märke till i videon är att Final Fantasy XVI ser radikalt annorlunda ut än sina föregångare i serien. Stridsscenerna där vi kan se Clive Rosefield och hans allierade slåss mot alla typer av fiender ser ut som tagna ur spel som Monster Hunter World. De visar ett djupare fokus på action snarare än de mer statiska turordningsbaserade striderna som har varit en stapelvara i serien under lång tid. Bara det gör att Final Fantasy XVI sticker ut bland sina konkurrenter.

Videon avslöjar också imponerande grafik som visar seriens utveckling i den frågan med en solid satsning på mer realistisk grafik och mörkare estetik. Tyvärr har videon inte utrymme för att visa upp mekanik, men de få bitar av gameplay som finns i filmen avslöjar att Final Fantasy XVI kommer att vara ganska dynamisk och uppslukande.

Sammantaget kommer Final Fantasy XVI att markera en slags ny början för en RPG-serie som har mognat väl. Square Enix är så säkra på att det kommer att bli en enorm succé att de inte ens planerar att släppa en stor dag ett-patch, vilket är mycket att säga nuförtiden. Om du använder vår komparator för att köpa en Final Fantasy XVI code kommer du därför att kunna spela så snart du installerar spelet den 22 juni på din PlayStation 5.

  • Officiell webbplats : FF16
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : Square Enix
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 geassemánnu 22
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev