Kena: Bridge of Spirits försenas tills augusti

Kena: Bridge of Spirits försenas tills augusti

Ett av spelen som fångade vår uppmärksamhet när den första omgången spel till PlayStation 5 tillkännagavs förra sommaren var Kena: Bridge of Spirits. Det är ett äventyr följer historien om en tjej som lever i en främmande värld bebodd av spirits. Som en person som kan tala med andar är hennes uppdrag att hjälpa de andar som inte kan gå över till den andra sidan på grund av att de har blivit korrupta. För att göra det kommer hon att behöva ta hjälp av några en sorts varelser som kallas Rot. Spelet har vacker grafik som utnyttjar alla funktioner i PlayStation 5. Det har blivit ett av de mest efterlängtade nya spelen sen det tillkännagavs förra året tack vare hur dess utseende och hur lite vi vet om historien. Vi förväntade oss att kunna spela Kena: Bridge of Spirits redan nästa månad, men det ser ut att vi måste vänta lite längre än vad vi ursprungligen trodde.

En video som visades vid Sonys State of Play-presentation igår kom tillsammans med ett avslöjande att ett nytt releasedatum har satts för spelet. Kena: Bridge of Spirits kommer att finnas tillgängligt till PlayStation 4, PlayStation 5 och PC på Epic Games Store den 24 augusti. Om du undrar varför det finns så mycket hype om spelet, bör du se på videon nedan som bland annat låter oss upptäcka några av funktionerna i spelet, inklusive dess fantastiska grafik och några scener med Kena som kämpar mot fruktansvärda fiender.

 

Det finns fortfarande en hel del saker att upptäcka om Kena: Bridge for Spirits, och vi hoppas att vi får veta mer om spelet de kommande månaderna. Du kan hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst om du bestämmer dig för att bli en i horden av spelare som ivrigt väntar på en chans att få spela spelet.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev