Layers of Fear har nu ett exakt lanseringsdatum i juni

Layers of Fear har nu ett exakt lanseringsdatum i juni

Äntligen har vi ett exakt releasedatum för Layers of Fear. Bloober-teamet har just meddelat att deras Unreal Engine 5 remake av deras psykologiska skräckserie lanseras den 15 juni - men du kan spela spelet mycket tidigare än så. Kolla in den 11 minuter långa förhandsvisningen av spelet på Layers of Fear här:

Rädsla och avsky den 15 juni

Layers of Fear kommer att omfatta det ursprungliga Layers of Fear, dess Inheritance DLC, och Layers of Fear 2, plus den ytterligare handlingen i Writer för att knyta ihop hela historien. Det är dock inte bara en upprepning av spelen. Layers of Fear har gjorts om från grunden med Unreal Engine 5, vilket ger fantastiska visuella effekter som ray tracing, HDR och mycket mer.

Bloober Teams VD Piotr Babieno säger i ett pressmeddelande:

"Med kraften i Unreal Engine 5 har vi kunnat skapa ett spel som visuellt överträffar våra tidigare verk och levererar en oförglömlig resa in i de plågade konstnärernas sinnen. Vi ser fram emot att både nya och gamla spelare ska hoppa in."

Du behöver inte vänta

Du kan hoppa in i denna skrämmande värld mycket tidigare nu när Bloober Team har släppt en spelbar demo av de första minuterna av Layers of Fear på Steam. Du kan komma åt denna demo från och med idag till och med den 22 maj. Om det behövs bör du också kolla in spelets PC requirements.

Vi får inte glömma att Bloober Team för närvarande arbetar hårt på ännu ett psykologiskt skräckspel, Silent Hill 2, som också är planerat att släppas i år. Vi hoppas att det spelet kommer att vara lika visuellt fantastiskt.

Under tiden kommer Layers of Fear att lanseras för PC, Xbox Series X|S och PlayStation 5 via Steam, GOG och Epic Games Store den 15 juni. Om du vill spara lite kan du förbeställa en Layers of Fear PC key från vår komparator.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev