Nytt content kommer till Stellaris nästa vecka

Nytt content kommer till Stellaris nästa vecka

Stellaris har redan fått ett antal DLC:s som lyfter spelupplevelsen ytterligare en ny nivå. Paradox, skaparen av Europa Universalis-serien, har gjort ett mycket bra jobb med spelet och använt all sin erfarenhet från den berömda medeltida strategi och simuleringsserien för att skapa ett fantastiskt sci-fi 4X-strategispel där du får skapa ett galaktiskt imperium som du sträcker sig över universum. I Stellaris börjar du som en civilisation som just har upptäckt teknologin för att resa i rymden. Du måste du utforska de närliggande stjärnsystemen, där du hittar resurser, främmande raser och oväntade faror. Allteftersom du utvecklar din teknologi kommer du att kunna resa längre och sprida din civilisation genom stjärnorna.

 

 

Nästa vecka kommer ny Stellaris expansion. "Nemesis" kommer att introducera ett nytt system i spelet som gör att du kan spela antingen som en ondskefull kraft som försöker förstöra universum eller som en av de galaktiska väktarna som försöker stoppa denna onda kraft från att uppnå sitt mål. Expansionen ger nya verktyg som kan användas av båda fraktionerna för att sätta käppar i hjulen för sin motståndares planer, inklusive spionage och undercover operationer. Även om du inte tänker spendera nåt på att expandera Stellaris kommer lanseringen av Nemesis på PC också att åtföljas av Update 3.0 för spelet, som är helt gratis. Denna uppdatering som heter Dick efter den berömda sci-fi-författaren Philip K. Dick, kommer att modernisera First Contact-systemet för att erbjuda spelare fler alternativ när deras civilisation möter en annan för första gången, och det kommer att göra de beslut du tar just nu också påverkas. Uppdateringen kommer också att justera många av de andra systemen i spelet inklusive planetekonomi och organisation.

 

 

Oavsett om du bestämmer dig för att köpa Nemesis-expansionen eller inte, kommer ditt Stellaris spel att bli helt annorlunda när uppdatering 3.0 anländer den 15 april.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev