Här kommer Fallout 76's planer för 2021

Här kommer Fallout 76's planer för 2021
2021 njuk 23 13:48

De som har spelat Fallout 76 från dag ett har sett spelet genomgå stora förändringar. Bethesda har gjort ett fantastiskt jobb med att lägga till ytterligare innehåll som har bidragit till att hålla deras actionrollspel fräscht och samtidigt förbättra spelet. Nuclear Winter var det första spelförändrande tillskottet, och det har följts av Wastelanders och mer nyligen Steel Dawn, som har gett oss fler uppdrag, NPCs och möjligheter att utöka spelets universum. Men om du tror att du redan har utforskat allt i Appalachia kommer du få en överraskning, för Bethesda har avslöjat sin roadmap för Fallout 76 under 2021 och det verkar som om de har en hel del planer för spelet.

Från och med våren kommer Fallout 76 spelare att få en gratis uppdatering som kommer att innehålla fler slots för C.A.M.P. och S.P.E.C.I.A.L. loadouts. Några månader senare, på sommaren, kommer Steel Brotherhoods historia att ta slut i ett episkt äventyr med möjligheten att låsa upp din egen legendariska Power Armor. Under hösten kommer vissa ändringar att göras vad gäller privata servrar, även om inga detaljer har avslöjats kring detta. Slutligen kommer ett nytt säsongsevent i slutet av året, och 4 Star Legendaries kommer att läggas till i Fallout 76. Om det inte redan är tillräckligt svårt att överleva i Appalachia kommer det också att finnas några utomjordiska besökare som kommer att göra saker ännu mer intressant.

 

 

Mer detaljer om alla dessa nyheter kommer att avslöjas under de kommande veckorna, men tillkännagivandet visar att Bethesda inte har glömt bort Fallout 76. Om du vill ha en spännande multiplayerupplevelse i en postapokalyptisk värld fylld av farliga mutanter, bör du ge det är ett försök. Som vanligt kan du hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst när som helst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev