Det första kapitlet av Tell Me Why är gratis

Det första kapitlet av Tell Me Why är gratis
2021 njuk 11 21:13

Om det finns något som de som gillar videospel med bra story kan vara säkra på, så är det att Dontnod är en av utvecklarna som lägger mer omsorg i att leverera en oförglömlig story i sina spel. Remember Me, Twin Mirror och Life is Strange bevisar att studion är bland de bästa när det gäller att skapa äventyr som kan fängsla dig med spännande historier som blandar drama, komplexa personliga relationer och mysterium. Med en mycket speciell stil har studion gjort sig en plats i många spelares hjärtan, och deras senaste spel verkar utnyttja det dom har lärt sig för att skapa ett helt nytt fantastiskt äventyr.

Tell Me Why är ett äventyr berättat i episoder som följer historien om ett par tvillingar som återvänder till sin hemstad år efter att ha lämnat den. Då de lämnade staden var de inblandade i ett mord och båda har olika minnen av vad som hände. När de återvänder till sitt gamla hem för att sälja huset och gå vidare med sina liv kommer minnen från det förflutna tillbaka och besök vid bekanta platser lägger alla bitar på plats för att skapa en berättelse som äntligen avslöjar sanningen om vad som hände. Det är du som ska utforska dessa händelser och bestämma vad de ska göra och som skapar det slutliga resultatet av berättelsen i Tell Me Why.

 

 

Som vi nämnde ovan är Tell Me Why ett episodiskt äventyr och du har nu möjligheten att få ett smakprov av spelet, oavsett om du redan är ett fan av Dontnods spel eller inte. Den första episoden av Tell Me Why kan du just nu närvarande spelas gratis på Steam och Microsoft Store. Naturligtvis, om du vill ta reda på vad som händer med Alison och Tyler i slutet av berättelsen måste du köpa de andra två episoderna av spelet, som du kan hitta till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev