Launch trailern för Little Nightmares 2 har släppts!

Launch trailern för Little Nightmares 2 har släppts!
2021 guov 10 21:57

Vi vet redan att Little Nightmares togs emot med ett mycket varmt välkomnande men inför införandet av uppföljaren, Little Nightmares 2, har alla fans ögonen på det nya spelet. Enligt Bandai Namco har Little Nightmares sålt över 3 miljoner exemplar men det är snart dags att bana väg för nästa spel i serien då Little Nightmares 2 lanseras i morgon på PC, Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch. En release på nästa generationens konsoler är också planerad till senare i år.

Naturligtvis kommer en lanseringstrailer lagom till släppet. Bandai Namco har publicerat en ny video som ger oss lite mer info om Little Nightmares 2, och där vi kan se Monos ansikte för första gången. Inte överraskande, betonar videon den skräckinjagande atmosfären som gjorde det första spelet till en enorm framgång och som påminner oss om spel som Limbo.

 

 

Huvudskillnaden mellan det första spelet och det här är att du i Little Nightmares 2 inte spelar som Six utan som Mono. Tillsammans måste de ge sig av på en farlig resa för att äntligen avslöja hemligheterna som the transmitter tower bär på. Receptet är detsamma som i det tidigare spelet: mardrömslika monster och en uppslukande atmosfär med grafik och snygg musik. Nyheten att du får spela med två karaktärer kommer dock att förändra spelet helt. Även om Six styrs av AI, kommer hon att kunna interagera med Mono för att övervinna hinder och lösa pussel.

Om du vill prova på spelet och se vad Little Nightmares 2 har i beredskap för dig, finns en gratis demo som låter dig spela i cirka tjugo minuter på vilken plattform som helst. Naturligtvis, om du aldrig har spelat det första spelet kan du hitta Little Nightmares liksom dess uppföljare, Little Nightmares 2, till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev