Instant Gaming EU
 
 

Little Nightmares når stora framgångar

Little Nightmares når stora framgångar

För dem som har spelat Little Nightmares är det förmodligen ingen överraskning, eftersom skräckäventyret skapat av Tarsier Studios är ett ganska roligt spel som blandar plattform och pussel för att skapa en unik spelupplevelse, men Litte Nightmares 2 har blivit en hit som har sålt mer än en miljon exemplar bara en månad efter att det släpptes. Detta kan ses som ett bevis på att spelet är lika spännande och intressant som sin föregångare. Den nya spelmekaniken i spelet, som låter dig få Mono och Six att interagera på flera sätt för att lösa pussel när de försöker nå The Signal Tower, bidrar till att skapa en helt ny upplevelse som känns helt fräsch samtidigt som den bibehåller samma kusliga atmosfär som gjorde det ursprungliga Little Nightmares så populärt.

 

 

En enda månad har räckt för att få uppmärksamheten hos en massa spelare, och utgivaren Bandai Namco har redan sagt hur stolta de är över Little Nightmares 2 och dess framgångar. Bandais Senior Vice President Marketing, Content och Digital sa det på följande sätt i ett officiellt uttalande:

 

"Vi är väldigt stolta över framgångarna med Little Nightmares och är verkligen tacksamma över hur fans har omfamnat dess universum genom spelen och serietidningarna, nåt som gjort att fansen använt sina hjärnor till att hitta de vildaste teorierna om Little Nightmares. Att vi har lyckats odla och växa serien inom BANDAI NAMCO Entertainment Europe skulle varit möjligt utan det fantastiska stödet från Little Nightmares communityn. Vi kan inte vänta med att dela med oss om vad som är på gång härnäst i Little Nightmares universum. "

Hans uttalande antyder att det är mycket möjligt att vi kan få se nya delar av serien i framtiden men det är definitivt för tidigt att spekulera om. Little Nightmares 2 är något av en gömd skatt som många spelare ännu inte har upptäckt, och oavsett om de planerar att utvidga spelets universum via DLC:s eller en ny uppföljare så bör de ge oss tillräckligt med tid för att njuta av Little Nightmares 2.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev