Instant Gaming EU
 
 

Spider-Man 2 svänger in i stan med ny gameplay-video

Spider-Man 2 svänger in i stan med ny gameplay-video

Efter en lång väntan har vi äntligen fått en titt på spelet för Marvel’s Spider-Man 2och precis som Alan Wake 2är det en utmanare till årets snyggaste spel. Vi får inte bara se vår vänliga väggkrypare i aktion, utan vi får också en introduktion till nya karaktärer, särskilt Kraven the Hunter. Kolla in gameplay-trailern här:

Med stor makt

Baserat på videon finns det mycket att se fram emot. Först och främst introduceras vi till Kraven, en mångårig jägare och Spider-Man-skurk som har kommit till New York för att jaga webbslingaren. Men han är inte bara ute efter Spider-Man - Kraven siktar på att ta kål på alla metamänniskor i Big Apple, både hjältar och skurkar. Det inkluderar Black Cat, Miles Morales, Wraith, Tombstone och till och med The Lizard.

Trots detta hot har Spidey mycket mer på sitt bord än någonsin. Slutet av det första spelet avslöjade att Harry Osborn var infekterad med Venom-symbioten, och på något sätt överfördes detta till Peter Parker. Spideys symbiotdräkt ger honom enorm flexibilitet i strid - förutom att han fortfarande kan svinga sig och klättra på väggar, kan han få tentakler som han kan använda för att greppa och kasta runt skurkar eller skapa en sköld för att försvara sig.

Symbioten är dock känd för att påverka sin värd mentalt och få dem att bli mer hänsynslösa och våldsamma. Med Miles ombord kan det sluta med en kraftmätning mellan de två Spider-men. Samtidigt är vi fortfarande inte säkra på vem som kommer att bli Venom - kommer det att bli den ursprungliga värden Eddie Brock, Harry Osborn eller någon annan?

Ingen Co-op i sikte

Tyvärr kommer en funktion som planerna hoppades på inte att komma till Spider-Man 2- det kommer inte att finnas något co-op-spel mellan Peter och Miles. Spelet kommer att vara helt enspelarbaserat och istället kommer du att spela som Peter eller Miles allteftersom berättelsen fortskrider.

Sony har fortfarande inte meddelat något lanseringsdatum för Spider-Man 2, men Venoms röstskådespelare Tony Todd läckte att de planerar en lansering i september. Låt oss hålla tummarna för att det är sant. Under tiden kan du hålla utkik efter överkomliga priser för Marvel’s Spider-man 2 PS5 keys.

  • Officiell webbplats : Spiderman 2
  • Kategorier : Action , Äventyr , Beat em up
  • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
  • Utvecklare : Insomniac Games
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 golggotmánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev