Instant Gaming EU
 
 

Köp Marvel's Spider-Man 2

  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Marvel's Spider-Man 2 är nästa del i den populära serien med den ikoniska hjälten från Marvel Comics i huvudrollen. Den här gången får du inte bara följa en utan två Spider-Men i ett nytt äventyr som utspelar sig på New Yorks gator. Peter Parker och Miles Morales delar på rampljuset i en berättelse där de ställs mot en av Spideys värsta antagonister: Venom. Den största överraskningen i den här delen är ingen mindre än Venoms alter ego eftersom Insomniac Games har skippat Eddie Brock. Marvel's Spider-Man 2 ger en helt ny berättelse som kommer att gräva djupare i Peter och Miles liv, när de strävar efter att hålla skurkarna på avstånd.



    I Marvel's Spider-Man 2 är Venom inte det enda hotet du kommer att behöva möta. Andra klassiska skurkar från serietidningarna kommer att göra sitt bästa för att komplicera Spideys liv, inklusive Kraven the Hunter, Lizard och många fler.



    Marvel's Spider-Man 2 New York City är större än någonsin, med två nya distrikt som du inte kunde besöka i tidigare spel, Queens och Brooklyn. Du kommer att korsa dem genom att svinga dig från en byggnad till en annan med din webb. Medan Miles använder sin klassiska outfit bär Peter den legendariska svarta dräkten som skapats av hans förening med den utomjordiska symbioten, som ger honom exceptionella krafter men också ökar hans aggressivitet. Symbioten kommer att påverka Peters beslut och påverka hans relation till de människor som står honom nära, inklusive Miles.



    Som en uppföljare tar Marvel's Spider-Man 2 upp några av de viktigaste ögonblicken i Spider-Mans liv i ett nytt episkt äventyr som inte lämnar något fan oberörd.

    Läs mer

    De bästa priserna för Marvel's Spider Man 2

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Marvel's Spider-Man 2

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Spiderman 2
    • Kategorier : Action , Äventyr , Beat em up
    • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
    • Utvecklare : Insomniac Games
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2023 golggotmánnu 20
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev