Stellaris är just nu gratis i Steam

Stellaris är just nu gratis i Steam

Stellaris som utgavs 2016 är ett måste för alla fans av strategi-spel. Även om spelet precis har blivit 4 år så har det inte åldrats det minsta. Faktiskt så har Stellaris under dessa år berikats med många DLC:s som integrerar en rad tilläggsinnehåll, det senaste var Federations. Men dra inga förhastade slutsatser, för det betyder inte att grundspelet saknar innehåll. Det är nästan tvärtom och varje del ber dig om några timmars spelande.

Du kan prova det själv om du aldrig har spelat det tidigare. För att fira 4 år av spelet har Paradox beslutat sig för att erbjuda en gratis provperiod för Stellaris på Steam. Från nu till söndag den 17e maj, du kan njuta av hela innehållet från grundspelet helt gratis, utan begränsningar. Du behöver bara gå till Stellaris sida i Steam och ladda ner det.

 

 

Stellaris börjar du år 2200 på en planet och med endast en liten flotta med skepp. Du kommer att behöva utforska solsystemet först, för att kunna hitta resurser för att utveckla din civilisation. Allteftersom du expanderar genom galaxen möter du alien-raser och interagerar med dem på olika sätt. Du kan exempelvis bilda allianser eller förklara krig med dem. Ditt ultimata mål är att skapa ett galaktiskt imperium.

Samtidigt ger Stellaris ut en ny gratisuppdatering idag som adderar nya funktioner och gör vissa justeringar. Du kan se hela patchbeskrivningen på denna address.

 

Om du vill nyttja den här gratis provperioden, lata dig inte utan gå in på Steam nu. Om du vid slutet av erbjudandet tyckte om upplevelsen och vill fortsätta ditt rymdäventyr hittar du Stellaris till bästa pris i vårt jämförelseverktyg.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Step into the time-bending world of Stargate: Timekeepers, where strategy and mystery converge in epic battles. Ready for the temporal mission? The gates beckon.
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev