Warhammer 40,000: Boltgun har lyckats med retro-shooter-upplevelsen

Warhammer 40,000: Boltgun har lyckats med retro-shooter-upplevelsen

Även om Warhammer 40.000 är en populär serie som ofta används som inspiration för videospel, är det inte alla som lyckas fånga essensen i det mörka universum där spelet utspelar sig. Lyckligtvis är detta inte fallet för Warhammer 40,000: Boltgun. "Boomer shooter" som skapats av Auroch Digital behöver ingen imponerande grafik för att du ska kunna fördjupa dig i en hektisk upplevelse där du spränger dig fram genom horder av fiender. Med sin retroestetik fokuserar spelet på att leverera bästa möjliga FPS-spelupplevelse, och det har man verkligen lyckats med.

Warhammer 40,000: Boltgun enhance gameplay påminner om gamla skolskjutare som DOOM, Quake och Blood, men introducerar modern mekanik. Om du inte gillar klassikerna kan du även justera grafiken så att den ser mindre polygonal och mer modern ut, men oavsett vilket utseende du föredrar är det viktigaste med Boltgun dess nonstop-action. Oavsett om du föredrar den ikoniska pistolen som gett namn åt spelet eller något av de andra vapnen i Space Marine-arsenalen som du har till ditt förfogande, levererar spelet verkligen en unik spelupplevelse. Det uppfyller alla krav för att bli ett av de bästa skjutspelen 2023 och ett spel som fansen av Warhammer 40.000 kommer att minnas under lång tid.

Så autentiskt som det bara kan bli

Medan Warhammer 40,000: Darktide erbjuder dig en modern samarbetsupplevelse, handlar Warhammer 40,000: Boltgun om att skjuta ner allt som rör sig. Faktum är att du måste vara beredd på att bli överfallen av horder av Chaos Space Marines och daemons när som helst. Efter en kort introduktion släpper spelet bara in dig mitt i handlingen, och det är precis vad den här typen av spel ska vara: en frenetisk nonstop-skjutning som får ditt adrenalin att pumpa under hela upplevelsen.

Warhammer 40,000: Boltgun Det här är så nära du kan komma att förkroppsliga en av kejsargudens legendariska tjänare mitt under ett av deras uppdrag. Om du inte kan vänta med att rensa ut kättare med dina heliga vapen, skaffa en Warhammer 40,000: Boltgun PC key med vår komparator och delta i striden.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev