Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40,000: Boltgun visar upp sitt gameplay inför lanseringen

Warhammer 40,000: Boltgun visar upp sitt gameplay inför lanseringen

Universumet i Warhammer 40,000 har varit källan till episka äventyr i årtionden nu. Games Workshops strategispel är känt för sina miniatyrer, men det har också en bakgrund som har expanderat en hel del under årens lopp. Det har tjänat som inspiration för många videospel i en mängd olika genrer och det finns alltid någon utvecklare med ambitiösa planer som involverar Space Marines, Xenos och Chaos. Titlar som Rogue Trader, till exempel, kommer att erbjuda dig en RPG-upplevelse som påminner om klassiker som Baldur's Gate, men om du letar efter en spännande upplevelse full av action bör du hellre titta på Warhammer 40,000: Boltgun. Den officiella beskrivningen sätter fingret på detta kommande videospel från Auroch Digital och Focus Entertainment.

"Ladda din Boltgun och kasta dig in i striden med huvudet före! Upplev en perfekt blandning av Warhammer 40.000, klassiskt, frenetiskt förstapersonsskjutarspel och den snygga grafiken från dina favoritretroskjutare från 90-talet."

En klassisk look för en modern upplevelse

Warhammer 40,000: Boltgun är verkligen en frenetisk FPS-upplevelse med en unik retrostil som håller vad den lovar: action så det förslår, blod, och viscerala och dynamiska strider mot de fördärvliga makternas tjänare. Det är som att resa tillbaka till 1990 för att spela spel som Blood, Shadow Warrior eller Quake, men den färgglada pixelgrafikstilen bidrar bara till att göra det bättre. Warhammer 40,000: Boltgun fängslar dig med sitt spännande gameplay, och du kan kolla in det i den senaste gameplay-videon som publicerats av utvecklaren.

Lanseringen av Warhammer 40,000: Boltgun är planerad till next Tuesday på PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och PlayStation 5. Om du letar efter ett skjutspel som får adrenalinet att pumpa kan du använda vår komparator för att hitta de bästa erbjudandena på Warhammer 40,000: Boltgun PC keys inför lanseringen och göra din Bolter redo att rensa ut kättarna från galaxen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev