Eneba COM
 
 

Köp Warhammer 40,000: Boltgun

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer 40,000: Boltgun är en spännande förstapersonsskjutare som utspelar sig i universumet av Games Workshops miniatyrer. Det är en hyllning till de bästa klassikerna från 90-talet med anmärkningsvärd grafik i retrostil men erbjuder dig moderna spelfunktioner för att ge dig en fängslande upplevelse full av non-stop action. Du spelar som en Space Marine på ett uppdrag att rensa ut kättarna. Du kommer att slåss mot Chaos Space Marines och Daemons när du i full fart tar dig igenom en mängd olika scenarier, undviker inkommande eld och reducerar dina motståndare till en blodig massa.



    I Warhammer 40,000: Boltgun kan du använda en mängd olika vapen för att utplåna dina fiender, inklusive den ikoniska boltern, ett kedjesvärd eller till och med en kraftfull gravitationskanon. Var och en av dem erbjuder dig olika sätt att närma dig handlingen, men alla låter dig ta dig an horder av tjänare till Ruinous Powers i viscerala, snabba strider. Om du letar efter en hektisk och dynamisk spelupplevelse som utspelar sig i det mörka årtusendet är Warhammer 40,000: Boltgun allt du behöver.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer 40k Boltgun

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Warhammer 40,000: Boltgun

    Sarge T.
    Sarge T.
    2023 mies 22 04:47 dlcompare.com
    I love the retro Quake-engine style look, but that doesn't necessarily make a good game alone. Just hope the levels are well designed.
    Jag älskar Quake-engine-stilens retroutseende, men det är inte nödvändigtvis ett bra spel i sig självt. Jag hoppas bara att nivåerna är väl utformade.
    Rohakar Ontari
    Rohakar Ontari
    2023 mies 18 20:57 dlcompare.fr
    Revenir à son enfance en reposant au Duke Nukem tout en retournant dans l'un de ses univers favoris. N'hésitez pas ! Un réel défouloir !
    Återgå till din barndom genom att vila på Duke Nukem och återvända till ett av dina favorituniversum. Tveka inte! En riktig release!
    641ad4c85a882@mystertix
    641ad4c85a882@mystertix
    2023 mies 18 19:38 dlcompare.fr
    Quand on mélange le Build Engine avec l'univers de 40K, incarner un Space Marine fait rêver. Eclaté du mob à coup de Bolter lourd tout en admirant la goryness de l'univers. Un seul mot : Hype
    När du blandar Build Engine med 40K-universumet är det en dröm att spela som Space Marine. Skär upp mobben med en tung Bolter medan du beundrar universums goryness. Ett ord: Hype
    Rejnhardt
    Rejnhardt
    2023 mies 17 00:16 dlcompare.fr
    Du Doom à l'ancienne avec l'univers de Warhammer ? Take my money pleaase !
    Gamla skolan Doom med Warhammer-universumet? Ta mina pengar, snälla!
    62a790f9a0397@loupgar92883307
    62a790f9a0397@loupgar92883307
    2023 mies 16 22:11 dlcompare.com
    fps in the warhammer world is always a blast. erasing baddies left and right is so much fun, can't wait!!
    fps i Warhammer-världen är alltid en explosion. att radera skurkar till höger och vänster är så roligt, jag kan inte vänta!!!
    Cabilau
    Cabilau
    2023 mies 16 16:35 dlcompare.pt
    Fiél aos retro-shooters mas com jogabilidade rápida e sangrenta de alguns títulos mais recentes. Gosto do conceito e o jogo parece ser divertido, é provável experimentar
    Trogen retro-shooters, men med ett snabbt och blodigt spelupplägg som i vissa nyare titlar. Jag gillar konceptet och spelet ser kul ut, jag ska nog prova det.
    nattygains
    nattygains
    2023 mies 16 14:54 dlcompare.com
    i have tried so many warhammer titles i don't want to miss this one. they are awesome . i would love to try this one too.
    Jag har provat så många Warhammer-titlar att jag inte vill missa den här.De är fantastiska.Jag skulle gärna vilja prova den här också.
    FisheyePlacebo
    FisheyePlacebo
    2023 mies 16 09:22 dlcompare.fr
    Je ne suis pas frianddes jeux "old-school" voir limite rétro avec ce genre de gameplay/graphisme et je doute qu'il apporte quoique ce soit à ce genre de jeux malheureusement, ça fera un jeu de plus pour ceux qui aime ça mais on sens la flemmardise ou l'incapacité de trouver quoi faire avec la licence Warhammer 40 000
    Jag är inte förtjust i "old-school" eller till och med retrospel med den här typen av gameplay/grafik och jag tvivlar på att det kommer att tillföra något till den här typen av spel tyvärr, det kommer att vara ytterligare ett spel för dem som gillar det, men man kan känna latheten eller oförmågan att hitta vad man ska göra med Warhammer 40 000-licensen.
    SeoperSeoTrentaSeo
    SeoperSeoTrentaSeo
    2023 mies 16 03:45 dlcompare.com
    I haven't lost a single Warhammer title, even I was starting to get a little tired. They convinced me with : "you can use a variety of weapons to obliterate your enemies"!!New lifeblood for the series.
    Jag har inte förlorat en enda Warhammer-titel, även om jag började bli lite trött. De övertygade mig med: "Du kan använda en mängd olika vapen för att utplåna dina fiender"!!! Ny livsnerv för serien.
    Angry by default
    Angry by default
    2023 mies 16 02:51 dlcompare.com
    1st: this game is more doom than the latest doom, and thats a good thing I LOVED the first doom. +respect 2nd: 20 bucks instead of 60 like some buggy af AAA games. +respect 3rd: trailer shows more than 10 different areas, this is gonna be a long1 +respect also i checked devs (Auroch Digital) steam page and idk any of their other games also i think i cant run this on my toaster, but i will test it anyway
    1: Det här spelet är mer doom än det senaste doom, och det är bra, jag älskade det första doom. +respekt 2: 20 dollar istället för 60 som vissa buggiga AAA-spel. +respekt 3: Trailern visar mer än 10 olika områden, det här kommer att bli en lång speltid. Dessutom kollade jag utvecklarnas (Auroch Digital) Steam-sida och jag känner inte till några av deras andra spel. Jag tror inte heller att jag kan köra det här på min brödrost, men jag ska testa det ändå.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Warhammer 40k Boltgun
    • Kategorier : Action , First-Person Shooter , Arkad & Rytm , Science Fiction
    • Utgivare : Focus Entertainment
    • Utvecklare : Auroch Digital
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2023 miessemánnu 23
    • Systemkrav
      • Minimi
      • OS : Windows 10
      • CPU : AMD Phenom II X4 965 / Intel Core i3-2120
      • RAM : 8 GB
      • GPU : 1 GB VRAM, Radeon HD 7770 / GeForce GTX 560
      • Lagring : 5 GB
      • Rekommenderat
      • CPU : AMD Ryzen 5 1500X / Intel Core i5-8400
      • RAM : 8 GB
      • GPU : 3 GB VRAM, Radeon RX 580 / GeForce GTX 780 Ti
      • Lagring : 5 GB
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev