Eneba COM
 
 

Köp Final Fantasy Type 0 HD

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Final Fantasy Type-0 HD är ett rollspel som utvecklas och publiceras av Square Enix. Det är en remastrad version av originalspelet, som släpptes exklusivt i Japan för PlayStation Portable 2011. HD-versionen släpptes 2015 för PlayStation 4 och Xbox One, med uppgraderad grafik och nya funktioner. Spelet utspelar sig i en värld som heter Orience, där fyra mäktiga nationer - Rubrum, Milites, Concordia och Akkademia - är i krig med varandra.



    Spelarna tar på sig rollen som en grupp av fjorton elever från Class Zero, en elitmilitärakademi i Dominion of Rubrum. Varje medlem av klassen har en unik personlighet och stridsstil, och spelarna kan växla mellan dem under striderna. Spelet har ett snabbt stridssystem som betonar action i realtid och strategisk användning av magi och förmågor. Spelarna kan också kalla på kraftfulla monster för att hjälpa dem i strid.



    Historien i Final Fantasy Type-0 HD är komplex och full av politiska intriger, när spelarna navigerar bland de olika fraktionerna och allianserna i Orience. Spelet har flera olika slut som bestäms av spelarens val och handlingar under hela spelet. HD-versionen innehåller ytterligare klippscener och spelinnehåll som inte fanns i den ursprungliga PSP-versionen. På det hela taget är Final Fantasy Type-0 HD ett visuellt fantastiskt och engagerande rollspel som erbjuder en unik och minnesvärd spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Final Fantasy Type 0 HD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Final Fantasy Type 0 HD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev