Köp Star Wars Battlefront

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  "För länge sedan i en galax långt, långt borta...", skulle kunna vara prologen till Star Wars Battlefront. Det senaste skjutspelet som skapats av DICE är det mest uppslukande spelet baserat på Star Wars -filmerna. Du kommer att delta i markbaserade strider på galaktisk nivå för att behålla din kontroll över det kända universumet som medlem av Galactic Empire, eller ansluta dig till Rebel Alliance i ett försök att störta kejsaren från hans plats. Handlingen kommer att äga rum på de mest exotiska platser som är välkända för fans av sagan. Landskap som den frusna ytan på Hoth, de vilda skogarna på Endor eller den brännande sanden i öknen på Tatooine kommer att vara scenariot för episka strider mellan flera spelare. Oavsett om du kämpar till fots eller styr fordon som Millenium Falcom, Y-Wings, AT-AT-promenadfordon, TIE-fighters eller snowspeeders kommer du att transporteras till dessa planeter för att kämpa för galaxens öde. Du kommer att ha mycket roligt när du spelar som ikoniska karaktärer i sagan, som Luke Skywalker, Darth Vader eller Boba Fett, och har tillgång till en rad specialförmågor som gör dig till en kraft att räkna med på slagfältet. Med fantastisk grafik, lätthanterliga kontroller och möjligheten att smidigt växla mellan tredje- och förstapersonsperspektivet gör spelet att både erfarna spelare och nybörjare i genren snabbt kan lära sig grunderna och ha roligt från första början. Du kan spela solo eller tillsammans med en vän i samarbetsläge i noggrant utformade offlineuppdrag eller delta i episka onlinestrider i olika lägen, som sträcker sig från små lagkonflikter till massiva strider. Star Wars Battlefront är den definitiva Star Wars -upplevelsen.

  Läs mer

  De bästa priserna för Star Wars Battlefront

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

  Avgifter

  (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 15 leverantör(er) som stöder 6 DRM-system: EA app, Xbox Live, Epic Games, Sony PSN, Steam, Digital Download4 plattform(ar) - PC, PS4, XboxOne, Xbox Series X. Spelet erbjuder 3 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 43 digitala erbjudande(n). För fysiska kopie-erbjudanden hittade vi 7 priser. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 5 kommentarer redan delade.

  Kommentarer om Star Wars Battlefront

  beastoukate
  beastoukate
  2016 juov 29 17:35 dlcompare.fr
  J'aimerais bien gagner ce jeu pour rejouer certaines batailles galactiques avec un pote ! Puis étant fan de Star Wars...
  Jag skulle älska att vinna det här spelet för att kunna spela om några galaktiska strider med en kompis! Då är jag ett Star Wars-fan...
  remydio
  remydio
  2015 skáb 3 19:45 dlcompare.fr
  Faut que cela sorte, la Beta m'as mis l'eau à la bouche ! Une ambiance prenante, des images et des bruits bien connus des fan de Star Wars, et un gameplay exemplaire !
  Den måste släppas, betaversionen fick mig att vattnas i munnen! En spännande atmosfär, bilder och ljud som är välkända för Star Wars-fans och ett exemplariskt spelupplägg!
  Uny
  Uny
  2015 golg 7 11:59 dlcompare.fr
  J'ai hâte de le tester ! Attention à certains revendeurs qui n'hésitent à pas vendre le dlc "la bataille de Jakku" qui est censé être gratuit et livré avec votre jeu (http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/how-to-get-the-star-wars-battlefront-battle-of-jakku-dlc).
  Jag längtar efter att få testa den! Akta dig för vissa återförsäljare som inte tvekar att sälja "Battle of Jakku"-dLC som ska vara gratis och levereras tillsammans med spelet (http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/how-to-get-the-star-wars-battlefront-battle-of-jakku-dlc).
  Ranneveqyrro
  Ranneveqyrro
  2015 čakč 16 17:13 dlcompare.fr
  Clairement, ce jeu mérite qu'on en parle... C'est LE jeu de cette fin d'année 2015 ! Je vous invite à vous rendre ici pour des infos exclusives sur le jeu : http://prodeod.e-monsite.com/
  Det är uppenbart att det här spelet förtjänar att diskuteras... Detta är spelet i slutet av 2015! Jag bjuder in dig till denna sida för exklusiv information om spelet: http://prodeod.e-monsite.com/
  Prophet
  Prophet
  2015 cuo 20 19:00 dlcompare.fr
  Wah déjà sur le site. 10 ans que je l'attend !!!! (oui je suis vieux)
  Wah finns redan på webbplatsen. Jag har väntat på det i 10 år !!!! (ja, jag är gammal)

  Du kanske även gillar

  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev