Instant Gaming EU
 
 

Köp Ghost Recon: Wildlands

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    TOM CLANCY'S GHOST RECON GOES OPEN WORLD WITH WILDLANDS



    är det första militära skjutspelet i en massiv och responsiv öppen värld som kan spelas i en enskild spelare eller i samarbete med fyra spelare för PlayStation4, Xbox One och PC.



    BECOME A GHOST

    Bolivia har blivit världens största kokainproducent. Den ondskefulla Santa Blanca-kartellen har förvandlat landet till en narkotikastat, vilket leder till rädsla, orättvisor och våld. Ghosts, ett legendariskt amerikanskt elitspecialstyrka, skickas bakom fiendens linjer för att ställa till med förödelse och bryta allianser mellan kartellen och den korrumperade regeringen.



    EN ENORM ÖPPEN VÄRLD

    Från den ökända Death Road till den ikoniska saltplattan, res genom den expansiva, dystra och livfulla bakgrunden i Bolivia, Sydamerika. Utforska bergen, öknarna, regnskogarna eller hundratals byar och landmärken i ett av de många tillgängliga fordonen.



    TOTAL VALFRIHET

    Utför alla dina uppdrag i den ordning eller på det sätt som passar dig. Du kommer att kunna anpassa och använda ett brett utbud av vapen, bland annat: stormgevär, krypskyttegevär, lätta maskingevär, kulsprutor, hagelgevär och handeldvapen. Det enorma urvalet av vapen och tillbehör ger dig många taktiska alternativ och gör att du kan anpassa ditt spelande till det aktuella uppdraget Världen kommer att reagera olika på vart och ett av dina val: oväntade möjligheter och hot kan uppstå i varje situation. Att bli vänskaplig med invånarna i området kan ge värdefull information eller öppna oväntade möjligheter. Manipulera systemet. Manipulera det oväntade.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ghost Recon Wildlands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Ghost Recon: Wildlands

    noburain
    noburain
    2022 guov 13 18:50 dlcompare.fr
    Ghost Recon Wildlands est un des meilleur ghost recon en coop de la franchise, l'histoire, l'environment est cool ! l'open world vous donne le choix de vos missions à effectuer. Il n'y a pas une tonne de micro-transaction
    Ghost Recon Wildlands är ett av de bästa spelen i serien, historien och miljön är häftig! Den öppna världen ger dig möjlighet att välja vilka uppdrag du vill göra. Det finns inte många mikrotransaktioner
    Jose Manuel Martin Guijon
    Jose Manuel Martin Guijon
    2018 njuk 26 07:29 dlcompare.es
    Un juegazo Te metes en un comando de lleno y vives una experiencia que no se puede comparar con ningun otro juego que halla jugado. Horas y horas de diversion usando todo tipo de armas y recorriendo un mapa por tierra mar y aire. Magnifico
    Ett bra spel Du tar plats i en kommandosoldat och får en upplevelse som inte kan jämföras med något annat spel jag har spelat. Timmar och timmar av underhållning med alla typer av vapen och genom en karta till lands, till sjöss och i luften. Bra
    Tizgoats
    Tizgoats
    2017 njuk 10 17:45 dlcompare.fr
    Franchement ce jeu me semble excellent,une map immense,des possibilité presque infini si des trafic sont déjà endommagé d'autres seront plus faciles a avoir ou même les condition météo ou bien la technique d'approche,la possibilité de faire n'importe qu'elle mission dés le début une énorme customisation,d'aller où on veut.Même si j'ai entendu un peu de critique notamment la conduite des véhicules ou l’IA.La customisation semble poussé autant sur les personnage que sur les armes.
    Jag vet inte om det är ett bra spel eller inte, men jag är säker på att det är ett bra spel. Jag vet inte om det är ett bra spel eller inte, men jag är säker på att det är ett bra spel, och jag är säker på att det är ett bra spel.
    Orange
    Orange
    2017 njuk 10 15:49 dlcompare.fr
    J'ai personnellement jouer a la beta (fermer + ouverte) a part quelque soucis j'ai adoré, graphisme époustouflant la conduite un peu triste dans la premiere beta, mais tres vite corriger, ce qui prouve qu'ubisoft va suivre les avis des joueurs, et c'est un plus pour le jeu, j'ai adoré les phase de jeu en équipe, il y a vraiment moyen de faire les missions comme l'ont veut, discret, lourd, en helico, en avion, en tracteur :o? C'était une experience incroyable que j'aimerais continuer Merci dlcomp
    Jag spelade personligen betaversionen (stängd + öppen) förutom några problem så älskade jag den, fantastisk grafik. Körningen var lite tråkig i den första betaversionen, men mycket snabbt korrigerad, vilket bevisar att Ubisoft kommer att följa spelarnas åsikter, och detta är ett plus för spelet, Jag älskade fasen av lagspel, det finns verkligen ett sätt att göra uppdragen som vi vill, diskret, tungt, i helikopter, plan, traktor ... Det var en otrolig erfarenhet som jag skulle vilja fortsätta. Tack dlcomp
    DJeiko
    DJeiko
    2017 njuk 10 14:13 dlcompare.fr
    De ce que j'ai pu tester de la béta, Ghost recon wildlands est un merveilleux mélange entre Farcry 3 et The division. On retrouve aussi les sensations des anciens ghost recon (même si le thème diverge complètement) et tout cela dans un énorme open world. Que ce soit seul ou en coop avec des amis le jeu ne manque certainement pas de contenu même si je trouve dommage d'avoir rajouté un season pass. J'ai pour l'instant un très bon à priori sur ce jeu en tant que grand joueur de la série ghost recon
    Från vad jag kunde testa i betaversionen är Ghost Recon Wildlands en underbar blandning mellan Farcry 3 och The Division. Det har också känslan av det gamla Ghost Recon (även om temat är helt annorlunda) och allt detta i en enorm öppen värld. Vare sig du spelar ensam eller tillsammans med vänner saknar spelet verkligen inte innehåll, även om jag tycker att det är synd att det inte finns ett säsongspass. Jag har för nu en mycket bra a priori på detta spel som en stor spelare av Ghost Recon-serien
    Mahaut
    Mahaut
    2017 njuk 10 11:41 dlcompare.fr
    Ghost Recon est le jeu que j'attends le plus pour cette année 2017, c'est pourquoi en voyant qu'il y avait un concours pour le gagner, j'ai sauté sur l'occasion Les jeux Ubisoft m'ont toujours conquis et je suis sur que celui-ci fera de même. Même si d'autres très bon jeu vont bientôt sortir (Mass Effect par exemple) je pense que Ghost Recon sera le meilleur, alors plutôt qu'attendre indéfiniment que son prix baisse, j'essaie de le gagner avec ce concours ;)
    Ghost Recon är det spel som jag ser fram emot mest under 2017, så när jag såg att det fanns en tävling för att vinna det, tog jag chansen Ubisoft-spel har alltid övertygat mig och jag är säker på att det här spelet kommer att göra detsamma. Även om andra bra spel kommer att släppas snart (Mass Effect till exempel) tror jag att Ghost Recon kommer att vara det bästa, så istället för att vänta i all oändlighet på att priset ska sjunka försöker jag vinna det med den här tävlingen ;)
    Overlord1957
    Overlord1957
    2017 njuk 10 11:00 dlcompare.fr
    Ancien militaire, je considère qu'il s'agit d'un jeu très réaliste, dans lequel, il convient de progresser en respectant effectivement les règles d'usage enseignées aux Forces intervenant sur les théâtres d'opération. Graphiquement, le jeu est sublime et la bande son n'est pas en reste. les amateurs de jeux style COD ou MOHA seront probablement déçus. Le seront moins ceux qui auront apprécié la série ARMA.
    Som före detta militär anser jag att detta är ett mycket realistiskt spel där du måste göra framsteg samtidigt som du respekterar de regler som lärs ut till styrkorna på operationsområdena. Grafiskt är spelet sublimt och ljudspåret är inte sämre än det. Fans av COD- eller MOHA-spel kommer förmodligen att bli besvikna. De som gillade ARMA-serien kommer att bli mindre besvikna.
    Kevin Longuemare
    Kevin Longuemare
    2017 njuk 9 20:08 dlcompare.fr
    Ghost est l'une des meilleures séries de jeux, leurs idées de tactique est impréssionnant et l'ia ne cesse de s'améliorer. de plus ils on réussi à mettre en place un vrais pur FPS en monde ouvert, c'est incroyable, bien qu'il est un peu de ressemblance avec GTA il se sépare bien de lui en gardant a l'esprit l'objectif des ghost. le système de tire est parfait, comme l'IA d'ailleurs (surtout avec le tire synchronisé) bref un super jeu et de plus possibilité en coop pouah j'espère le gagner.
    Ghost är en av de bästa spelserierna, deras taktiska idéer är fantastiska och ia blir bara bättre och bättre. Jag är säker på att du kommer att tycka att spelet är väldigt roligt, men jag är inte säker på hur roligt det är att spela det. Skjutsystemet är perfekt, liksom AI (särskilt med synkroniserad fotografering). Jag är säker på att du kommer att kunna spela spelet om och om igen, men jag är inte säker på att jag kommer att kunna spela det igen.
    Neomalk
    Neomalk
    2017 njuk 9 16:08 dlcompare.fr
    Un jeu à la fois en monde ouvert, FPS ET de toute beauté! "MAZEL TOV" ce jeu est fait pour moi ! Une bonne occasion de faire un heureux avec le concours. Un ami me l'a fait découvrir récemment et j'aimerai volontiers jouer avec lui mais le souci est le suivant... JE NE L'AI PAS DANS MA BIBLIOTHEQUE UPLAY ! Alors je m'en remets à vous ;). Merci pour ce concours très sympathique =D.
    En öppen värld, FPS OCH ett vackert spel! "MAZEL TOV" Det här spelet är gjort för mig! Ett bra tillfälle att göra någon glad med tävlingen. En vän till mig introducerade det nyligen till mig och jag skulle gärna vilja spela det med honom, men problemet är följande... JAG HAR DEN INTE I MITT UPLAY-BIBLIOTEK! Så jag litar på dig ;). Tack för denna fina tävling =D.
    Revanou
    Revanou
    2017 njuk 8 23:08 dlcompare.fr
    Ma charmante épouse a toujours rêvé de vivre avec "un militaire, un homme, un vrai, qui vit dans l’action..." Travaillant dans le marketing et la communication, le train de vie que je lui propose n’est évidement pas à la hauteur de son fantasme ! Cependant, l’homme que je suis ne rougit pas face à cette petite insatisfaction féminine. Messieurs et mesdames de DLcompare, permettez-moi de devenir cet aventurier du terrain, cet homme prêt à affronter le danger, sous les yeux de sa compagne !
    Min underbara fru har alltid drömt om att leva med "en militär, en riktig man, som lever i handling...". Hon arbetar med marknadsföring och kommunikation och den livsstil som jag erbjuder henne motsvarar uppenbarligen inte hennes fantasi! Men den man jag är rodnar inte över detta lilla kvinnliga missnöje. Mina herrar och damer på DLcompare, låt mig bli denna äventyrare på fältet, denna man som är redo att möta faran, under ögonen på sin följeslagare!
    Visa fler kommentarer
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev