Eneba COM
 
 

Köp Lost Horizon 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lost Horizon 2 är ett taktiskt spel baserat på det kalla kriget med Fenton Paddock, en brittisk soldat. Det utvecklas av Animation Arts och publiceras av Deep Silver. Spelaren tar kontroll över Paddock och guidar honom genom flera uppdrag för att rädda sin familj som har tagits av mäktiga fiender.



    Lost Horizon 2 försätter spelaren i en stridssituation i realtid med turordningsbaserad taktik som involverar strategiska beslut som rörelseåtgärder, användning av föremål och samarbete för att lyckas i varje uppdrag. Tillsammans med många val om hur du ska ta dig an varje uppdrag finns det också möjligheter att uppgradera vapen och låsa upp nya förmågor för din karaktär allteftersom du går framåt i spelet. Med kombinationen av risk kontra belöningselement ger Lost Horizon 2 en spännande utmaning även när du återbesöker gamla nivåer eller introducerar nya. Spelarna måste navigera sig runt hinder som t.ex. fiendesoldater som bevakar olika områden och samtidigt hantera begränsade resurser på ett effektivt sätt. Att attackera effektivt kräver att man använder taktik som att flankera fiender eller undertrycka dem med skottlossning innan man gör sitt drag mot dem. Dessutom måste noggrann planering göras när du bestämmer vilka föremål som ger dig en fördel på vissa uppdrag som extra ammunitionsklipp eller rustningsuppgraderingar så att du kan överleva alla trängda situationer med minimala förluster på vägen.



    Målet med Lost Horizon 2 är att vinna segerpoäng för att avancera i graderna från soldat till överste och förbättra dina stridsfärdigheter. Lost Horizon 2 lovar timmar av intensivt taktiskt spelande för alla spelare som letar efter en utmaning, i det kalla krigets ständigt föränderliga politiska sammanhang.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lost Horizon 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Lost Horizon 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev