Instant Gaming EU
 
 

Köp Singularity

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Singularity är ett action-äventyrs- och skjutspel utvecklat av Raven Software och publicerat av Activision. Singularity utspelar sig i ett futuristiskt Ryssland på 1950-talet och följer berättelsen om Nate Renko, en agent från flygvapnet som skickas ut för att undersöka en mystisk ö som kallas Katorga-12. Det som börjar som ett normalt spaningsuppdrag blir snabbt något mer ondskefullt när Nate upptäcker att denna sovjetiska bas användes för att utföra experiment med Element 99, vilket har skapat en instabil tidsloop inom anläggningen.



    Nate måste använda sin kunskap om teknik och tidsmanipulation för att överleva både från fiender utanför och inne på anläggningen samtidigt som han måste försöka fixa eller störa singulariteten som orsakats av Element 99 innan den förstör mänsklighetens framtid. I Singularity är spelarna utrustade med kraftfulla vapen baserade på deras egen ålder, såsom granatkastare, plasmagevär och EMP-pistoler; alla utformade för olika ändamål beroende på vilken typ av fiende de möter. Spelarna har också tillgång till avancerad utrustning som Time Manipulation Device (TMD) som kan användas för att förändra objekt runt omkring dem, sakta ner eller snabba upp tiden, eller till och med spola tillbaka händelser som inträffat tidigare - vilket gör varje möte till en oförutsägbar men spännande upplevelse.



    Flera icke-spelarkaraktärer kommer också att hjälpa Nate genom hans resa på Katorga-12 och ge honom tillgång till unika förmågor som att låsa upp dörrar med koder, inaktivera robotfiender och mycket mer. Med en adrenalinpumpande berättelse fylld av spännande strider och en fängslande handling kommerSingularity garanterat att hålla spelarna på tårna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Singularity

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Singularity

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev