Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Köp Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Köp Call of Duty: Modern Warfare 2 hos Xbox Series X
  • Köp Call of Duty: Modern Warfare 2 hos XboxOne
  • Köp Call of Duty: Modern Warfare 2 hos PS5
  • Köp Call of Duty: Modern Warfare 2 hos PS4
  • Köp Call of Duty: Modern Warfare 2 hos PC
Skapa en prisnotis för Call of Duty: Modern Warfare 2

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Activision bjuder oss på en ny del av den mest populära serien om skottlossning i en person genom tiderna. Call of Duty: Modern Warfare 2 markerar återkomsten av Task Force 141. Följ med den legendariska multinationella specialoperationsenheten när de bekämpar nya hot över hela världen. I uppföljaren till det älskade Call of Duty från 2019 kommer kapten John Price, John "Soap" MacTavish, Kyle "Gaz" Garrick och Simon "Ghost" Riley att möta ett hot med djupa kopplingar som ännu inte har upptäckts. Kampanjen kommer att ta dem över hela världen med uppdrag i Europa, Asien och Amerika. Överste Alejandro Vargas från de mexikanska specialstyrkorna kommer att ansluta sig till dem som en ny medlem i det ikoniska teamet. Tillsammans kommer de att ta sig an en mängd olika uppdrag som inkluderar luftlandsättning och undervattensattacker, smyguppdrag under natten och mycket mer.Call of Duty: Modern Warfare 2 tar serien till en ny era med nya funktioner som inkluderar Special Ops, ett taktiskt samarbetsläge för två spelare som låter dig finslipa dina färdigheter i utmanande scenarier. Även större flerspelarlägen kommer att få se förändringar, med en omarbetning av Gunsmith-läget, återkomsten av några av fansens favoritlägen från tidigare spel, som Demolition och Headquarter, och även ett par nya, Bounty och Knockout, som kommer att introducera innovativa spelmekaniker.På den tekniska sidan har Call of Duty: Modern Warfare 2 inte bara toppmodern grafik tack vare en ny motor, utan även ett nytt avancerat AI-system som ger NPC:erna taktisk medvetenhet och gör att de slåss på ett mer realistiskt sätt än någonsin.Call of Duty: Modern Warfare 2 har utformats som en spännande och uppslukande upplevelse som blir bättre med gratis uppdateringar och DLC:er som lägger till nya kartor, spellägen och speciella evenemang efter lanseringen.

Läs mer

De bästa priserna för CoD Modern Warfare 2

Kommentarer om Call of Duty: Modern Warfare 2

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Mygale06
Mygale06
2022 skáb 4 20:13dlcompare.fr
L'offre Steam (Officiel Store ) à 30€ n'est pas le jeu mais juste upgrade chose qui n'est pas mentionné sur le site. Faite attention car sur Steam c'est 69€ et non 30 comme affiché ici
Steam-erbjudandet (Official Store) på 30 euro är inte spelet utan bara en uppgradering som inte nämns på webbplatsen. Var försiktig, för på Steam kostar det 69€ och inte 30€ som visas här.
Reward Event Dominate the streets in Need for Speed Unbound - 56
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Call of Duty: Modern Warfare 2.
  • Kräver ett Battle.net-konto för att aktivera Call of Duty: Modern Warfare 2 produktnyckeln.
  • Använd din PS4 Call of Duty: Modern Warfare 2 spelkod i Playstation Network
  • Använd din Xbox One Call of Duty: Modern Warfare 2 spelkodXbox Live
Lär dig mer
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev