Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's Rainbow Six

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tom Clancy’s Rainbow Six är ett taktiskt skjutspel med en fiktiv internationell antiterroristenhet under namnet Rainbow. Spelet är ursprungligen baserat på romanen Rainbow Six, skriven av den amerikanske författaren Tom Clancy och sedan anpassad till en serie av first-person shooter video games. Detta är ytterligare en del av det berömda förstapersonsskjutarspelet som utvecklats av studion Ubisoft Montreal.



    Rainbow Six är en operation som arrangeras av Nato och finansieras av det amerikanska inrikesdepartementet. Rainbows operationsbas ligger i Hereford, England, på grund av dess tillgänglighet till andra länder och för att det finns en av de mest potenta specialstyrkorna i världen. Karaktärerna kommer främst från USA och Storbritannien, men Natoländerna (Frankrike, Tyskland, Spanien, Kanada och Italien) samt den icke Nato-allierade Israel har minst en representant.



    I det här spelet leds Rainbow Team av John Clark och stöds av annan personal och rådgivare. Enheten har 30 agenter som inkluderar medlemmar från Natoländerna och länder som inte är medlemmar i Nato. Högst åtta agenter kan sättas in och delas upp i upp till fyra team för varje uppdrag i de tre första spelen. Vapen, uniformer och utrustning kan inte anpassas och de beror på operativ personal och uppdrag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tom Clancys Rainbow Six

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Tom Clancy's Rainbow Six

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev