Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine är ett nytt spel i Tom Clancy's Rainbow Six -serien som utspelar sig flera år i Rainbow Six-seriens framtid och beskrivs av Ubisoft som ett strategiskt överlevnadsspel för tre spelare. Efter att en okänd utomjordisk parasit släppts lös måste våra Rainbow Operators ta sig in i karantänzoner för att möta detta muterande hot som infekterar människor med någon form av kroppsförändrande sjukdom. Istället för att gå ner på PvP som i föregångaren Rainbow Six Siege kan spelarna förbereda sig på att ge sig ut i spända, kaotiska och helt oförutsägbara uppdrag då de kommer att riskera allt med sin grupp varje gång de går in i en karantänzon.



    Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine innehåller en helt ny kooperativ kampanj, även om vi inte vet hur många uppdrag den kommer att ha ännu. Spelarna förväntas storma in i karantänzoner runt om i landet och använda den taktiska handling som serien är känd för för att ta ut de smittade. Operatörer från Rainbow Six Siege som Vigil och Ela kommer att finnas på Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine för att möta detta nya utomjordiska hot, och skjutandet och striderna förväntas vara mycket lika Rainbow Six Siege, även om du inte behöver vara en Siege-spelare för att spela Quarantine. Detta virus skapar fiender som är dödligare och mer utmanande än någonsin tidigare. Rainbow Operators kommer att ställas mot en helt ny typ av muterad utomjordisk parasit som infekterar mänskliga värdar och deras omgivning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rainbow Six Extraction

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

    m0ЯĐrΕĐ
    m0ЯĐrΕĐ
    2022 guov 27 14:12 dlcompare.fr
    Ce jeux n'a pas l'air folichon
    Det här spelet ser inte bra ut
    618653e4f2430@motortrooper
    618653e4f2430@motortrooper
    2022 ođđj 23 17:23 dlcompare.fr
    Une pépite. Juste impatient des prochaines MAJ.
    En guldklimp. Jag ser bara fram emot nästa uppdateringar.
    Noone
    Noone
    2022 ođđj 23 15:25 dlcompare.fr
    Un peu répétitif à la longue mais vraiment, sympas pour y passer son temps dessus !
    Lite repetitivt i längden, men det är verkligen trevligt att ägna tid åt det!
    noburain
    noburain
    2022 ođđj 22 07:32 dlcompare.fr
    Mon avis après une paire d'heures sur extraction, je suis plutôt agréablement surpris, moi qui n'en attendais pas grand-chose. Graphiquement le jeu est beau, niveau gameplay c'est du siège, il vaut mieux y aller discrètement plutôt que de faire le bourrin mais les deux sont possibles à vous de voir. L'idée que la vie de nos personnages ne se reconstitue pas en partie rend la chose encore plus challenge et nous oblige à jouer avec plusieurs personnages.
    Min åsikt efter ett par timmars utvinning är att jag är ganska positivt överraskad, jag förväntade mig inte mycket. Grafiskt är spelet vackert, spelmässigt är det en belägring, det är bättre att gå lugnt fram än att spela hårt, men båda är möjliga, det är upp till dig. Tanken på att våra karaktärers liv inte delvis återhämtar sig gör det ännu mer utmanande och tvingar oss att spela med flera karaktärer.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2022 ođđj 22 05:14 dlcompare.com
    Played about 4 hours with friends so far... First couple hours it felt clunky and unwieldy with my 'aliens fireteam' style approach falling flat on its face losing operators left and right right at the end of a goal all the way to hour 4 up till 1am with my skills honed in and stealth gameplay strategys sequenced in. Its great.
    Har spelat ungefär 4 timmar med vänner hittills... De första timmarna kändes det klumpigt och svårhanterligt med min "aliens fireteam"-strategi som föll platt på marken och jag förlorade operatörer till höger och vänster i slutet av ett mål, ända fram till timme 4 fram till klockan 01.00 med mina färdigheter finslipade och mina strategier för smygspelande. Det är fantastiskt.
    Luiser
    Luiser
    2022 ođđj 21 13:30 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2022 ođđj 21 03:53 dlcompare.com
    Extraction is an above average experience. The gunplay is top notch – expected when it’s pulled directly from Siege – and overall is fun, if a bit shallow. While I can’t speak to its long term lifespan, I can still recommend that you jump in and give it a whirl.
    Extraktionen är en upplevelse som ligger över genomsnittet. Vapenspelet är av högsta klass - vilket man kan förvänta sig när det är hämtat direkt från Siege - och är på det hela taget roligt, om än lite ytligt. Även om jag inte kan uttala mig om dess långsiktiga livslängd kan jag ändå rekommendera att du hoppar in och ger det en chansning.
    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 18 10:02 dlcompare.fr
    Sa a l'air cool comme concept il y avait eu un mode comme sa sur Rainbow Six Siege le jeu sera "gratuit" sur le Xbox Game Pass
    Det här låter som ett coolt koncept, det fanns ett liknande läge i Rainbow Six Siege.Spelet kommer att vara "gratis" på Xbox Game Pass.
    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 ođđj 17 15:08 dlcompare.com
    I couldn't finish Rainbow Six. This is probably more difficult. :)
    Jag kunde inte avsluta Rainbow Six. Det här är förmodligen svårare. :)
    Francisc546
    Francisc546
    2022 ođđj 16 01:32 dlcompare.com
    I really liked Rainbow Six Siege but I don't really know about this one don't feel like it adds much from siege
    Jag gillade verkligen Rainbow Six Siege, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här, det känns inte som om den tillför mycket från Siege.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Rainbow Six Extraction
    • Kategorier : Action , First-Person Shooter , Lagspel
    • Utgivare : Ubisoft
    • Utvecklare : Ubisoft Montreal
    • Läge(n) : Solo, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2022 ođđajagemánnu 20
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Ryzen 5 1600 3.2 GHz / Core i7-4790 3.6 GHz
      • RAM : 16 GB
      • GPU : Radeon RX 580 (8 GB) / GeForce GTX 1660 (6 GB)
      • Lagring : 85 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev