Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 är ett taktiskt första person skyttespel. Spelet är en uppföljare till Tom Clancy's Rainbow Six Vegas och följer historien om Bishop, en medlem av Rainbow-teamet, som leder sitt team genom olika situationer och platser för att stoppa ett terroristhot.



    Spelet i Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 är centrerat kring taktisk planering och genomförande. Spelarna måste använda sina färdigheter för att samordna attacker, samla in information och neutralisera hot. Spelet har också ett täcksystem som gör att spelarna kan ta skydd bakom föremål, vilket gör det lättare att undvika fiendens eldgivning och ta ner fiender.



    Spelet har också ett nivåsystem som gör att spelarna kan anpassa och uppgradera sina karaktärer allt eftersom de avancerar i spelet. Spelarna kan välja mellan en mängd olika vapen, prylar och uppgraderingar som passar deras spelstil och förbättrar deras prestanda.



    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2's grafik är visuellt imponerande, med detaljerade miljöer och karaktärsmodeller som fångar Vegas Stripens anda och atmosfär perfekt. Ljuddesignen i spelet är också anmärkningsvärd, med utmärkt röstskådespeleri och ett välgjort soundtrack som kompletterar spelets atmosfär och ton.



    Spelets flerspelarläge är en höjdpunkt, med en mängd olika spellägen som Team Deathmatch, Terrorist Hunt och Vegas 2:s signaturläge "Attack and Defend". Flerspelarupplevelsen är utformad för att vara uppslukande och engagerande, och uppmuntrar spelarna att arbeta tillsammans som ett team för att uppnå målen.



    På det hela taget är Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 ett uppslukande taktiskt skjutspel som erbjuder en välgjord berättelse, en intensiv spelmekanik och ett engagerande flerspelarläge. Om du gillar förstapersonsskjutspel som kräver strategisk planering och utförande är Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 ett måste att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kommentarer om Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev