Instant Gaming EU
 
 

Köp Beyond Good and Evil

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Beyond Good and Evil är ett kritikerrosat action-äventyrsspel som utvecklats av Ubisoft Montpellier och släpptes för första gången 2003. Spelet utspelar sig på den avlägsna planeten Hillys och följer huvudpersonen Jade när hon ger sig ut på en episk resa för att rädda sin värld från en utomjordisk erövring. Med sin fängslande berättelse full av vändningar, fantastisk grafik, rytmiskt soundtrack och flytande stridsmekanik är det inte konstigt att denna klassiker har hyllats som ett av de bästa spelen som någonsin skapats.



    I Beyond Good and Evil tar spelarna kontroll över vår resursstarka hjältinna Jade som lever fredligt med sin adoptivonkel Pey'j på deras gård mitt i Pearl Harbor - en stad som svävar ovanför Hillys yta och som verkar ha förblivit orörd av inkräktare än så länge. Det dröjer inte länge innan spelarna kastas huvudstupa in i detta otroliga äventyr när de slår sig samman med andra besegrade krigare för att kämpa mot en utomjordisk ras som kallas The DomZ. Spelarna kommer att fördjupas i robusta stridsscenarier som innefattar intensiva strider mot robotfiender tillsammans med spännande bossfighter i fullt utforskningsbara miljöer som utspelar sig på olika unika platser, såsom antika ruiner eller undervattenstempel djupt under Hillys hav. Förutom alla de actionsekvenser som finns i Beyond Good and Evil finns det också en mängd sidouppdrag som kan genomföras och pussel som måste lösas för att man ska kunna gå vidare. Detta extra innehåll ger spelet ett större djup och gör det möjligt att utforska den detaljerade världen mer när nya områden blir tillgängliga.



    Beyond Good and Evil är en oförglömlig upplevelse som har lämnat långvariga intryck på spelare över hela världen. Med sina ikoniska karaktärer, sin övertygande berättelse och sina insiktsfulla teman är det inte konstigt varför denna klassiker har stått sig genom tiderna och fortfarande är ett av de mest älskade spelen som någonsin skapats. Medan du förbereder dina vapen, förbered dig på en spännande resa full av överraskningar när du följer med Jade på hennes uppdrag att rädda Hillys från The DomZ:s tyranni.

    Läs mer

    De bästa priserna för Beyond Good and Evil

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Beyond Good and Evil

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Beyond Good and Evil
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Ubisoft
    • Utvecklare : Ubisoft
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2008 miessemánnu 13
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev